Vi slutter å gi spillnøkler til Ekstra-medlemmer

Resten av Ekstra-tjenesten vil fortsette som før.

Shutterstock/Gamer.no

Helt siden vi åpnet Ekstra-tjenesten i 2013 her på Gamer.no har vi delt ut spillnøkler til medlemmene våre hver måned. Det ser vi nå at vi dessverre må slutte å gjøre.

Grunnen til dette er todelt: For det første har ikke interessen rundt spillnøklene vært stor. For det andre har det vært en svært vanskelig og tidkrevende oppgave å sikre at vi har nøkler å dele ut fra måned til måned.

Vi har strukket oss langt for å levere nøklene, og det har kostet oss mye – både i faktiske kostnader og i tidsbruk. Tid som heller kunne ha blitt brukt på å skape spennende redaksjonelt innhold har gått med, og vi synes det derfor er mer hensiktsmessig å ha fokus på det som er Ekstra-tjenestens kjerne: å tilby et annonsefritt alternativ med premiuminnhold signert Tek-nettverket.

Alt blir ellers som før

Resten av Ekstra-tjenesten vil fungere som før: Du vil fremdeles være kvitt banneranonser på alle nettstedene i Tek-nettverket, og inntektene vil fremdeles sørge for at du får premiumstoff fra både Tek.no og Gamer.no.

Hos oss får du en mengde forskjellige artikler, som å gå i dybden på bilspillene som omfavner sin åpne verden, en innføring i historien til emulatorprosjektet ScummVM og en titt på etterlengtede spill som aldri forlot utviklingsbenken.

Fra Tek.no kan du lese slikt som tips til hvordan du kan få bedre spillytelse uten å betale én krone, et tilbakeblikk på den kjente og kjære Commodore 64-maskinen og gode råd for hvordan du velger riktig TV til spilling.

Vil du gjøre endringer i ditt medlemskap kan du gjøre dette på din medlemsside så lenge du er logget inn.

Dersom du ikke har snust på Ekstra-tjenesten ennå kan du fremdeles prøve det hele i en måned, helt gratis.

Prøv én måned gratis

Og skulle du velge å stå over for denne gang vil vi fremdeles gi deg gode, gamle Gamer.no – helt gratis som alltid.

Siste fra forsiden