Konkurranse

Vinn en herlig spillpakke fra Ubisoft

I ukens helgekonkurranse kan du blant annet sikre deg en samlerutgave.

Hver lørdag er det duket for en ny konkurranse i Tek-nettverket. Det er nettstedene Hardware.no, Akam.no, Amobil.no og Gamer.no som rullerer på dette.

Assassin's Creed: Revelations Collector's Edition.
Rayman: Origins.
Anno 2070.
Might & Magic: Heroes VI.

Nå har turen kommet til oss i spillredaksjonen, og vi har har satt sammen en pakke med fire herlige spill fra Ubisoft:

Assassin's Creed Revelations: Collector's Edition

Denne gangen går turen til Konstantinopel, i det vi utforsker siste kapittel av historien til italieneren og leiemorderen Ezio. Han har blitt eldre, men dette er heldigvis ingen hindring for imponerende akrobatikk.

Samlerutgaven inneholder en 50-siders kunstbok med illustrasjoner og konseptbilder relatert til spillet, lydsporet på CD og den animerte kortfilmen Assassin’s Creed: Embers Movie. I tillegg får du et nytt oppdrag i fengselet til Vlad the Impaler og to nye figurer for flerspillerdelen av spillet.

Rayman Origins

Her får vi historien om Rayman fortalt gjennom vakker grafikk og lekre animasjoner i en todimensjonal verden. Spillet byr på plattformspilling i høy kvalitet med mange utfordringer, mens en solid flerspillermodus lar deg konkurrere mot eller samarbeide med venner.

Anno 2070

I dette strategispillet får vi bygge og bo i en fremtidsverden, hvor balansen mellom miljø, økonomi og behovet for ressurser er den store utfordringen. Klimaforandringer og stigende havnivåer har gjort fjelltopper til den eneste tilgjengelige landjorda. Det skaper hodebry når du nok en gang skal bygge et velfungerende samfunn.

Might & Magic Heroes VI

Heroes VI følger tett i sine forgjengeres fotspor og leverer en blanding av turbasert strategi og rollespill. Du må kjempe om makten i fargerike fantasimiljøer ved hjelp av mektige helter og deres hærer.

Assassin's Creed: Revelations og Rayman: Origins leveres til valgfri plattform. Anno 2070 og Might & Magic: Heroes VI finnes kun til PC og leveres digitalt gjennom UbiShop.

Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen om denne suveren pakken, er å svare korrekt på følgende spørsmål:

Oppdatering 26. mars klokken 15:20: Konkurransen er avsluttet og vinneren er kåret.

Lykke til! Vi trekker og annonserer vinnere mandag 26. mars.

Siste fra forsiden