Battlefield 2042 - utsatt

Battlefield 2042 utsatt til november

Koronapandemien skaper fortsatt problemer.

EA

EA har offisielt utsatt lanseringen av Battlefield 2042. I stedet for 22. oktober kommer spillet nå 19. november.

Battlefield 2042.
EA

I en kort uttalelse på Twitter forklarer utviklerteamet at utsettelsen skyldes utfordringer knyttet til koronapandemien. EA hadde håpet å få orden på ting innen den opprinnelige slippdatoen, men slik har det altså ikke blitt.

– Det å bygge den neste generasjonen med Battlefield midt under en global pandemi har skapt uforutsette utfordringer for utviklerteamene våre. Gitt spillets store omfang hadde vi håpet at teamene våre kunne komme tilbake til studioene sammen i det vi pusher frem mot lansering. Ettersom de pågående forholdende ikke tillater at det skjer på trygt vis, og med alt det harde arbeidet teamene gjør hjemmefra, føler vi at det er viktig å ta litt ekstra tid for å levere vår visjon for Battlefield 2042 til våre spillere, forklarer Oskar Gabrielsen fra DICE.

Gabrielsen takker videre for all støtte og tålmodighet fra fans. Det bekreftes også at detaljer om en åpen betatest for spillet vil avsløres senere denne måneden.

Battlefield 2042 ble avduket i sommer, etter mange måneder med rykter og hint om det kommende spillet. Det neste innslaget i den populære skytespillserien tar steget inn i fremtiden, nærmere bestemt året 2042, og serverer moderne krigføring kombinert med diverse fremtidsteknologi. Spillet serverer tre varianter av flerspilleropplevelser, men ingen enspillerkampanjen denne gangen.

Battlefield 2042 kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

En av modusene lar spillere designe sine egne Battlefield-kamper.
Blander Battlefield 1942, Battlefield 3 og Bad Company 2 i en stor sandkassemodus »

Siste fra forsiden