World of Warcraft: Shadowlands

Blizzard avlyser presentasjonen av World of Warcraft: Shadowlands

Utvikleren vil gi rom for viktigere stemmer akkurat nå.

I en Twittter-melding har Blizzard kunngjort at de avlyser den planlagte live-presentasjonen av den kommende Shadowlands-utvidelsen til World of Warcraft.

– Viktigere stemmer enn våre trenger å bli hørt, og nå er tiden for å lytte, heter det i utviklerens melding.

Live-streamen skulle opprinnelig avholdes tirsdag 9. juni, og det er ennå uvisst hva den nye datoen blir. Ifølge Blizzard vil flere detaljer deles ganske snart.

Blizzard

Slår følge med mange andre

En rekke aktører i spillbransjen utsatt ulike arrangementer den siste tiden, både på grunn av urolighetene i USA og koronavirus-situasjonen. Blizzard har selv allerede kansellert årets BlizzCon-konferanse med bakgrunn i korona-trusselen.

Blant øvrige aktører som har reagert på situasjonen i USA er CD Projekt RED, som nylig avlyste Cyberpunk 2077-presentasjonen sin. Epic på sin side utsatte Fortnite-sesongen på nytt for å sette fokus på rasisme, og Call of Duty-oppdateringen ble også flyttet.

Ikke minst er PC Gaming Show, Guerrilla Collective, Future Games Show, Upload VR Showcase og EA Play alle forskjøvet med samme begrunnelse.

Shadowlands-utvidelsen ble offisielt kunngjort i november i fjor og kommer blant annet med fem nye områder og store endringer til nivåsystemet i World of Warcraft. Fra og med Shadowlands skal det bli mer meningsfylt å stige i gradene, lover utvikleren.

Det kommer også en rekke endringer i klassene og spesialiseringene i spillet, som Blizzard har redegjort på sine hjemmesider.

Les også: Infinity Ward trapper opp kampen mot rasisme i Call of Duty »

Siste fra forsiden