Blodig middelalderkamp til konsoll

Chivalry: Medieval Warfare sprer seg til nye plattformer.

Torn Banner Studios

Chivalry: Medieval Warfare er et førstepersons flerspillerspill der handlingen foregår i middelalderen. Her må du velge deg et våpen og gå til kamp mot fienden på stadig mer blodige slagmarker, og spillet skilter med et dynamisk kampsystem der du får stor kontroll over både angrepene dine og måten du forsvarer deg mot fiendens angrep.

Forsvar borger og landsbyer

Teaser-film for konsollversjonen.

Opp til 32 spillere kan delta i kampene, som foregår i og rundt middelalderslott og -landsbyer. I tillegg til de over 60 våpnene man kan utstyre seg med, er det mulig å ta knekken på fienden ved hjelp av miljøene, som blant annet inneholder kokende olje som kan tømmes ned fra slottsmurene, på alle som er uheldige/dumme nok til å stå under.

Spillet skal ha solgt over to millioner kopier siden det ble lansert i 2012, og nå tar det turen til konsoll. Spillet kommer til Xbox 360 og PlayStation 3 i løpet av høsten, og vil lanseres på Xbox Live Arcade og PlayStation Network.

Verken utvikler Torn Banner Studios eller utgiver Activision har sagt særlig mye om den nye versjonen, men av annonseringstraileren ser det ut til å være en rimelig trofast overføring fra PC. En endring er imidlertid at konsollversjonen kun støtter tolv spillere.

Om du liker middelalderkamp kan du også glede deg til Mount & Blade 2.

Siste fra forsiden