Capcom slipper samlepakke med seks Disney-klassikere

Inkluderer plattformspill som DuckTales, TaleSpin og Chip 'n Dale Rescue Rangers.

Om en drøy måned skrur Capcom tiden tilbake til det glade 90-tallet, med lanseringen av samlepakken The Disney Afternoon Collection. Den nylig annonserte pakken inkluderer seks klassiske plattformspill fra Disney-stallen, som er pusset opp for anledningen:

  • Spillene har blitt pusset opp, men kan også oppleves med opprinnelig grafikk.
    Capcom
    Chip 'n Dale Rescue Rangers: Spill alene eller sammen med en venn som rabbagastene Chip og Dale – også kjent som Snipp og Snapp – som på leting etter en forsvunnet kattunge må bekjempe den onde Fat Cat.
  • Chip 'n Dale Rescue Rangers 2: Fat Cat har rømt fra fengsel, og har lagt nye planer for å ta over verden. Med hjelp fra et helt nytt figurgalleri må Snipp og Snapp igjen ut i strid for å sette en stopper for skurken.
  • Darkwing Duck: I rollen som den maskerte helten Darkwing Duck må spillere navigere en rekke plattformverdener, for å sette en stopper for den beryktede F.O.W.L.-gjengen.
  • DuckTales: Nok et plattformeventyr, der spillere hjelper gamle Skrue McDuck med å lete frem verdifulle skatter.
  • DuckTales 2: Oppfølgeren til DuckTales byr på mer av det samme, men tar spillere med til nye og større omgivelser, som for eksempel Bermuda-triangelet og Niagarafallene.
  • TaleSpin: Sideskrollende skytespill som plasserer spillere bak spakene i flyet til Baloo bjørn, og sender dem på farlige flyturer i eksotiske omgivelser.

Alle seks har gjennomgått den vanlige HD-behandlingen, med diverse grafiske forbedringer, men kan også oppleves i spillenes opprinnelige stil. For fans av spillenes historie finner man også en museumsmodus, med haugevis av konseptkunst, musikk og reklamer for de originale spillene.

Nye måter å spille på

I «Time Attack» kan spillere sette raske tider og klatre på spillenes ledertavler.
Capcom

Nyversjonene introduserer også to nye spillmoduser, kalt «Boss Rush» og «Time Attack». I førstnevnte må spillere komme seg gjennom en serie med stadig mer utfordrende sjefskamper, mens man i Time Attack konkurrerer mot resten av verden om å fullføre spillenes nivåer på kortest mulig tid.

I tillegg har Capcom lagt inn en «Rewind»-funksjon, for nykommere til de til tider vanskelige spillene. Denne lar spillere spole tilbake tiden et par sekunder, for å rette opp dumme tabber eller irriterende dødsfall.

The Disney Afternoon Collection kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 18. april, og vil koste 20 dollar.

Det er ikke første gang Disney-klassikere gjenoppstår.
I fjor ble The Lion King, Aladdin og The Junglebook relansert på GOG.com »

Siste fra forsiden