Telialigaen: CS:GO

Et forbedret 777 tar andreplass

Med kun to lag igjen av årets første tabelltips i Telialigaen er det 777 som plasseres på andreplass.

Kristian «akEz» Kornbakk er ikke imponert over Gamer.no sin spådom.
Eivind Von Døhlen/Good Game

De to siste plassene gjenstår i Gamer.no sitt tabelltips hvor det står mellom 777 og de regjerende mesterne i Apeks Rebels. Redaksjonen har valgt å sette de grønnkledde i 777 på andreplass.

777 har de siste årene etablert seg som en bauta i CS:GO, og vant vårsesongen av Telialigaen i fjor. Etter sommerferien og inn mot høstsesongen gjorde imidlertid den norske organisasjonen store endringer da Jonatan «ruyter» Ruyter og Sander «Grus» Iversen måtte gjøre plass for Steffen «SLY» Amundsen og Preben «Trax» Martinsen.

Ett skritt frem, to skritt tilbake

Disse spiller for 777

Vis mer

no Kristian «akEz» Kornbakk
no Mikael «mikki» Gaup
no Preben «Trax» Martinsen
no Steffen «SLY» Amundsen
se Alex «PALM1» Palm

Det som i utgangspunktet skulle forbedre laget ga heller stagnering og 777 avsluttet seriespillet på tredjeplass bak suverene SKADE X og Apeks Rebels. På selve sluttspillet røyk de ut i semifinalen mot nettopp Apeks Rebels som gikk hen og vant finalen mot Wizard.

Det var tydelig behov for flere endringer og meritterte Haris «H4RR3» Hadžić måtte gjøre plass for AWP-profilen Alex «PALM1» Palm. Rollefordelingen og den nye AWP-stjernen har gitt god effekt for 777 som har vist gode tendenser i CCT North-kvalifiseringen hvor de blant annet slo Apeks Rebels, og senere under European Pro League 5 hvor de såvidt røyk mot Astralis Talent.

Alex «PALM1» Palm har hatt umiddelbar effekt på 777.
Sindre Stien/Good Game

– Forventningene er alltid å kjempe om seieren

Til Gamer.no kan veteranen Kristian «akEz» Kornbakk fortelle om blandede resultater men like ambisjoner før Telialigaen går i gang.

– Vi har hatt en bootcamp og praccet, spilt litt forskjellige turneringer med blandede resultater. Forventningen er alltid å skulle kjempe om seieren, så det endrer seg ikke.

På spørsmål om hvem han anser som favoritter er Kornland kort og tydelig.

– Oss.

Ser frem til å møte Metizport og Apeks Rebels

Når Kornland får beskjed om å trekke frem hvilke spiller han tror vil imponere i vårens Telialiga og hvilke lag han ser frem mot å møte velger han ikke overraskende å se til lagene som er spådd nærme 777 på tabellen.

– Satser på at min gode venn Ruyter slår hardt fra seg men at Metiz såklart taper mot oss. Å knuse Rebels og Metiz er det man ser mest frem til såklart.

Redaksjonen har sett frem til hvilken respons vi ville få uansett hvem vi hadde satt på andreplass.

Vi har spådd dere på 5. plass. Hva tenker du om spådommen?

– Feil spådom.

Hvorfor spår vi 777 på 2. plass?

Det er nok i utgangspunktet veldig splittet om Apeks Rebels eller 777 tar styringen i Telialigaen denne sesongen og mange vil nok heller ha de grønnkledde på førsteplassen foran rebellene. Redaksjonen tror 777 blir sterkere med en definert AWP, noe de allerede har vist mot god internasjonal motstand. Vi setter likevel spørsmålstegn ved at laget har to sterke Ingame ledere hvor bare en kan ta styring under kampene.

Likevel er den største grunnen til at 777 blir spådd til 2. plass å finne hos Apeks Rebels. Laget vant Telialigaen i fjor med en lav snittalder på spillerne sine, en klar rollefordeling innad i laget og ikke minst uten en eneste lagendring fra i fjor.

Gamer.no sin tabell så langt

1.
2. 777
3. Metizport
4. VOID
5. Wizard
6. Skottkärra
7. Bitfix Gaming
8. Infurity
9. Center Gaming
10. Jotunheimen

Siste fra forsiden