Mulig comeback for Sierra under Gamescom

Mystisk nettside pirrer nysgjerrigheten.

King's Quest-spillene til Sierra står høyt hos eventyrspillere verden over.
Sierra Entertainment

Lenge har det vært helt knyst rundt den tidligere storheten Sierra, men i går ble nettsiden www.sierra.com oppdatert med innhold som har fått ryktemølla til å gå.

Nettsiden, som tidligere bare videresendte deg til Activision sine hjemmesider, viser nå en teaser med en ny Sierra-logo, og skriften «Gamescom 2014».

Mer på Gamescom

Mange lurer fælt på hva vi kan vente oss fra den tidligere storheten, men det er nok ikke usannsynlig at det ligger et nytt King's Quest-spill i framtiden.

Da Vivendi Games og Activision i 2008 slo seg sammen til å bli Activision Blizzard, ble den gang Vivendi-eide Sierra Entertainment overført til Activision, men senere samme år lagt ned med muligheter for å bli solgt en gang i framtidien.

Selskapet eies fortsatt av Activison, som i april fikk tilbake rettighetene til den gamle Sierra-tittelen, King's Quest, etter å ha gitt de bort til Telltale Games 2011.

Man kan spekulere og trekke konklusjoner, og neste uke får vi forhåpentligvis flere svar.

Sierra Entertainment står som utvikler og utgiver for en rekke stortitler, som blant annet et par Crash Bandicoot-spill, flere av Spyro-spillene, Leisure Suit Larry og ikke minst Half-Life-1 og 2. Om man skal tørre å håpe på at ventetiden nærmer seg slutten for Half-Life 3, går ikke vi god for, men det er lov å drømme.

Gamescom arrangeres i Köln neste uke, og Gamer.nos utsendte lover å holde øyne og ører oppe for mer informasjon om oppstandelsen til Sierra.

Siste fra forsiden