Neste uke får Hearthstone sin første utvidelsespakke

Curse of Naxxramas slippes i flere kapitler, og kun det første er gratis.

Cuse of Naxxramas kommer straks.
Blizzard

Helt på tampen av juli blir Blizzards samlekortspill enda litt større. Den første utvidelsespakken, kalt Curse of Naxxramas, slippes på Windows, Mac og iOS onsdag 23. juli. Dette melder Blizzard i en pressemelding.

Utvidelsen legger til en enspillerkampanje i det til nå flerspillerfokuserte kortspillet, der spilleren skal kjempe seg gjennom fem ulike fløyer i den flyvende Naxxramas-festningen og bekjempe drottene som står sist i skansene. Utover enspillerkampanjen slenger Blizzard inn 30 nye kort i utvidelsen.

Hearthstone: Heroes of Warcraft har fått en standhaftig tilhengerskare.

Innholdet fordeles ut over fem kapitler, som slippes hver uke fra og med 23. juli. Det første kapittelet heter Arachnid Quarter, og blir gratis kun den første måneden. De påfølgende fire kapitlene må du punge ut for. Skal du kjøpe alt i en sleng må du ut med 17,99 euro. Har du sanket deg opp 2800 gold i in-gamevaluta kan du også bruke det for å skaffe deg tillegget.

Hearthstone-bølgen

Gratisspillet Hearthstone: Heroes of Warcraft har skaffet seg en iherdig tilhengerskare siden den spede og eksklusive begynnelsen i høst. Særlig har esportmiljøt vist en stor interesse for kortspillet, og det har allerede dukket opp flere mindre turneringer der spillerne prøver kortstokkene sine mot hverandre.

Vår anmelder ble med i skrytekoret tidligere i vår da spillet ble lansert for fullt.

– Utviklerne har maktet å balansere kortene og spillet slik at alle har en reel sjanse på seier. Det er helt opp til hvor mye man lærer og hvor god man er til å forutse og lese motstanderens tanker, skrev Gøran Solbakken om kortmoroa.

Blizzard kommer selv til å arrangere et verdensmesterskap i kortspillet.
Hearthstone får et eget verdensmesterskap til høsten »

Siste fra forsiden