Ny Horizon: Zero Dawn-trailer røper mer om spillets historie

Se noen av vennene og fiendene du vil støte på i action-rollespillet.

Siden annonseringen av Horizon: Zero Dawn i 2015 har utvikler Guerrilla Games tatt seg god tid med å porsjonere ut detaljene rundt action-rollespillet. Enda er det mye vi ikke vet, men i en fersk trailer – som du kan se over – får vi vite litt mer om historien spillet skal fortelle.

Aloy vil møte på mange forskjellige personer på sin reise.
Guerilla Games

Videoen viser hvordan spillets hovedperson, Aloy, legger ut på sin farefulle ferd etter at stammen hennes blir angrepet av en mystisk fiende. På veien møter hun flere personer som vil hjelpe henne, men hun oppdager også en gruppe maskerte skikkelser som forderver spillets roboter og tvinger dem til å kjempe for seg.

Annerledes postapokalypse

Horizon: Zero Dawn er satt langt inn i fremtiden, i en postapokalyptisk verden der mennesker og robotskapninger kjemper en daglig kamp for overlevelse.

I rollen som den unge Aloy må spillere bruke spyd, pil og bue og andre tilsynelatende primitive verktøy for å få has på de gigantiske beistene som vandrer fritt i spillverdenens overgrodde landskap. Spillet handler riktignok ikke bare om kamper, og verdenen vil ifølge Guerrilla ha en rekke store hemmeligheter som venter på å bli avslørt.

Horizon: Zero Dawn skulle opprinnelig slippes mot slutten av 2016, men i fjor sommer besluttet utvikleren å utsette lanseringem til 1. mars 2017 for å levere en velpolert opplevelse. Spillet kommer kun til PlayStation 4.

Spillmotoren fra Horizon: Zero Dawn brukes også i Hideo Kojimas nye spill.
Metal Gear-skaperen viste nylig hva han kan gjøre med Decima-motoren »

Siste fra forsiden