Slik går det når TIE fighter møter X-wing i Star Wars Battlefront II

Ny trailer gir en forsmak på skytespillets romkamper.

I helgen leverte EA vår første kikk på romskipkampene i Star Wars Battlefront II. Den nyeste traileren for spillet er riktignok fattig på «gameplay», men gir en pekepinn på hva spillere kan forvente når de setter seg bak spakene.

Star Wars Battlefront II byr på romkamper fra flere steder i galaksen.
EA

Videoen – som du kan se over – tar for seg «Starfighter Assault»-modusen fra skytespillets flerspillerdel. Her går turen til en rekke kjente steder fra Star Wars-universet, plukket fra seriens originale trilogi, forløperne og de nye filmene.

Burnout-utvikler Criterion Games, som har ansvaret for romkampene i Star Wars Battlefront II, ser ut til å ha inkludert et solid utvalg med romskip, med piloter som selveste Darth Vader, Darth Maul og Yoda.

Mer å gjøre

Romkampene er bare én av nyvinningene som introduseres i Star Wars Battlefront II, i håp om å gi spillet lengre levetid. Forgjengeren høstet kritikk for sin mangel på langsiktige mål, og det ønsker EA å rette på i det nye spillet.

EA har blant annet utvidet figurgalleriet.
EA

I tillegg til å bre seg over alle de tre Star Wars-periodene, som utvider figurgalleriet betraktelig, lover EA og Dice et mer omfattende progresjonssystem for flerspillerdelen. Med flere muligheter til å tilpasse våpen, egenskaper og kjøretøyer håper utvikleren at spillere vil bruke mer tid på å utvikle spillfigurene og tilpasse opplevelsen akkurat slik man vil.

Kanskje den største nyheten er imidlertid spillets enspillerdel, noe som manglet i Star Wars Battlefront fra 2015. Kampanjen skal fortelle en helt ny historie fra Star Wars-universet, der vi får oppleve stjernekrigen fra «feil» side – gjennom øynene til Iden Versio, en spesialsoldat i imperiets rekker.

Star Wars Battlefront II lanseres 17. november, på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Du kan prøve Star Wars Battlefront II allerede før lanseringen.
Skytespillets flerspillerdel skal ut i betatesting i oktober »

Siste fra forsiden