Tilbake til syttitallet i nytt Driver-spill

De to siste Driver-spillene har ikke fått spesielt mye ros, men nå som Ubisoft har tatt over ansvaret fra Atari, er det mange som håper seriens lykke forandrer seg. Nå har Ubisoft kunngjort Driver 76, deres første nye spill i serien. Spillet kommer til PSP, og lanseres i mars.

I Driver 76 stiller vi klokken tre tiår tilbake. Handlingen foregår to år før det som skjedde i det forrige Driver-spillet, Parallel Lines. Det hele foregår i New York, og vi loves autentiske omgivelser og tidsriktig arkitektur, musikk, klær og biler.

Fokuset er fortsatt på Hollywood-aktige biljakter. Her får vi 27 oppdrag fordelt på seks hovedhistorier, og i tillegg kan vi ta sideoppdrag for å tjene penger som vi kan bruke på å modifisere bilene våre.

Spillet kommer med ulike typer flerspiller (som "street racing", "destruction derby", "pink slip racing" og "swap meet"), og i tillegg blir det mulig å laste ned nye dekorasjoner som du kan bruke på bilene dine. Spillet utvikles av Sumo Digital og det nå Ubisoft-eide studioet Reflections.

Driver 76

PSP
Slippdato: 11. mai 2007
Sjanger: Racing
Utvikler: Reflection Studios
Utgiver: Ubisoft Entertainment

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen