Death Stranding kommer ikke til årets E3-messe

Hideo Kojima ønsker heller å konsentrere seg om utviklingen av spillet.

Norman Reedus er et av ansiktene man skal bli kjent med i Death Stranding.
Kojima Productions

Fans som venter på å se mer av Metal Gear-skaper Hideo Kojimas neste spill – Death Stranding – må smøre seg med en ny håndfull tålmodighet. Onsdag annonserte utvikleren nemlig at spillet ikke kommer til årets E3-messe, som går av stabelen i Los Angeles til helgen:

Hva dette betyr får vi altså ikke vite på årets E3-messe.

– Unnskyld til fansen. Death Stranding kommer ikke til E3, da vi konsentrerer oss fullt og helt om utviklingen, skrev Kojima på Twitter.

Sammen med kunngjøringen la utvikleren ut en liten teaser for det kommende spillet, som du kan se til høyre. Bildet viser et spindelvev og ordet «BRIDGES» – en logo vi har sett i en tidligere trailer for spillet – men betydningen er fortsatt et mysterium.

Ubesvarte spørsmål

Alt i alt vet vi svært lite om Death Stranding – det første prosjektet til Kojimas nye spillstudio. Spillet ble avduket under Sonys E3-konferanse i fjor, men noen skikkelige detaljer har enda ikke dukket opp.

Det lille utvikleren har bekftet er at det dreier seg om et action-spill med en åpen verden. Spillet vil tilby en enspillerkampanje med en grad av frihet, og en eller annen form for flerspiller.

Fra trailerne vet vi også at Norman Reedus, Mads Mikkelsen og Hollywood-regissør Guillermo del Toro vil medvirke i spillet. Death Strading kommer utelukkende til PlayStation 4, men et lanseringsvindu er foreløpig ikke kunngjort.

Selv uten Death Stranding lover årets E3-messe mye spenning.
Her er tidspunktene for samtlige pressekonferanser »

Siste fra forsiden