Feature

Disse PC-spillene er suverene julegaver

Her er sikre vinnere under juletreet i år.

1: Side 1
2: Side 2
3: Side 3
4: Side 4

På denne siden ser vi nærmere på spill for utålmodige sjeler eller de som alltid ser på livet som en konkurranse.

Naviger deg raskt andre kategorier i denne saken via punktlisten under:


For den utålmodige

I en travel hverdag kan det være vanskelig å sette av tid til de omfattende spillene, med lange, dype historier eller krevende oppdrag. Spillene i denne kategorien er skreddersydd for superkorte økter, der du kan ha like mye glede av spillet enten du setter deg ned i 30 minutter eller fire timer.

Diablo III.

Diablo III

Aldersmerking: 16 år

Denne etterlengtede oppfølgeren til Blizzards populære spillserie fant endelig veien til butikkhyllene tidligere i år. Her tar den amerikanske utvikleren et velprøvd konsept og sliper det til perfeksjon. Det er mulig å tilegne seg ferdigheter og oppgradere utstyr til å passe sin egen spillestil. Spillet er godt balansert og mekanikkene flyter sømløst.

Les vår anmeldelse av Diablo III
Finn beste pris på Diablo III i nettbutikkene

Serious Sam 3.

Serious Sam 3: BFE

Aldersmerking: 18 år

Les også
Anmeldelse: War of the Roses

Hvis du er ute etter noe litt annerledes enn Call of Duty og Battlefield 3, er kanskje Serious Sam 3 noe for deg. Her renner det over med romvesen som du må skyte i filler. I motsetning til de noe mer kommersielle spillene nytter det ikke å søke dekning i Serious Sam. Man må bevege seg hele tiden for å ikke bli overveldet av romvesen.

Les vår anmeldelse av Serious Sam 3: BFE
Finn beste pris på Serious Sam 3: BFE i nettbutikkene

Trackmania 2.

Trackmania 2

Aldersmerking: 3 år

Det finnes nok av bilspill der ute som forsøker å være så realistiske som mulig. I Trackmania kjøres det både sidelengs, opp ned og du kan forvente deg et og annet hopp. Spillere kan lage sine egne baner, noe som gjør at antallet baner tilgjengelig er tilnærmet uendelig.

Les vår anmeldelse av Trackmania 2
Finn beste pris på Trackmania 2 i nettbutikkene

Orcs Must Die 2.

Orcs Must Die 2

Aldersmerking: 12 år

Dette spillet er en orginal vri på «Tower Defence». Forskjellen fra de fleste andre lignende spill er at man her kontrollerer en slags trollmann i rustning i tredjeperson, og må løpe rundt og sette opp feller som orcene tramper rett i, og skyte de få som slipper unna.

Les mer om Orcs Must Die 2
Finn beste pris på Orcs Must Die 2 i nettbutikkene

Borderlands 2.

Borderlands 2

Aldersmerking: 18 år

Dette spillet inneholder sannsynligvis tidenes bredeste våpenarsenal. Utvikleren Gearbox har forbedret det som hadde potensial fra det første spillet i serien. Større og penere omgivelser og enda mer humor. Sammen med tre andre kommer dette spillet til å holde deg hekta en stund.

Les vår anmeldelse av Borderlands 2
Finn beste pris på Borderlands 2 i nettbutikkene


Til konkurransemennesket

Noen elsker å til en hver tid bli utfordret av likesinnede. Det er ikke godt nok å slå spillet, man må slå kompisen sin, vennegjengen eller alle på jobben. Disse spillene legger opp til konkurranse fra første minutt, og ofte er det vanskelig å gi seg før man er nummer én på rangeringslistene.

War of the Roses.

War of the Roses

Aldersmerking: Ikke vurdert

War of the Roses er på mange måter et Battlefield- eller Call of Duty-spill satt til middelalderen. Her tar du rollen som en ridder under Rosekrigene på 1400-tallet. Med sverd, øks, pil og bue må du gå til krig mot andre spillere i slag like brutale som de var for mange hundre år siden. Den fremragende og autentiske opplevelsen gjør at War of the Roses skiller seg fra mye annet.

Les vår anmeldelse av War of the Roses
Finn beste pris på War of the Roses i nettbutikkene

Call of Duty: Black Ops 2.

Call of Duty: Black Ops II

Aldersmerking: 18 år

Call of Duty-serien er godt kjent for sin heseblesende flerspillerdel, som inneholder en rekke ulike konkurransevarianter for en hver smak. Spillerne belønnes for nesten alt man foretar seg, og låser stadig opp nye våpen, dingser og hjelpemidler, samt en rekke endringer for utseende sitt. Utviklerne har også implementert et nytt ligasystem for de som vil møte spillere på sitt eget nivå.

Les vår anmeldelse av Call of Duty: Black Ops II
Finn beste pris på Call of Duty: Black Ops II i nettbutikkene

Battlefield 3.

Battlefield 3: Premium Edition

Aldersmerking: 16 år

Battlefield 3 er et av de mest populære skytespillene der ute, og skilter med en overlegen audiovisuell opplevelse, store brett, og et massivt utvalg kjøretøy, fly og våpen, som kan skreddersys etter spillestilen til hver enkelt. Spillet kan nytes i samarbeid med venner eller i flerspiller for opptil 64 spillere til sammen. Premium Edition gir tilgang på alle tilleggspakker og ekstra våpen, og er billigere enn å kjøpe innholdet ved siden av.

Les vår anmeldelse av Battlefield 3
Finn beste pris på Battlefield 3: Premium Edition i nettbutikkene

Counter-Strike: Global Offensive.

Counter-Strike Global Offensive

Aldersmerking: 18 år

Dette er oppfølgeren til legendariske Counter-Strike, det ledende spillet i turneringer de siste ti årene. Vi får bedre grafikk, nye miljøer, figurer og våpen, samt oppdaterte utgaver av de klassiske brettene fra originalspillet. Vi får også nye moduser og poengtavler. Som tidligere deles spillerne i to lag, terrorister og antiterrortropper, som må eliminere hverandre i kjappe, taktiske kamper på nettet.

Les mer om Counter-Strike: Global Offensive
Finn beste pris på Counter-Strike: Global Offensive i nettbutikkene

Natural Selection 2.

Natural Selection 2

Aldersmerking: Ikke vurdert

Natural Selection 2 er et litt annerledes skytespill, der marinesoldater slåss mot romvesner. To lag, med opp til 16 spillere hver, møtes til dyst i dynamiske omgivelser. Hvert lag har en kommandør som blant annet bygger strukturer, sørger for innsamling av ressurser og forsker på oppgraderinger som kan komme fotsoldatene til gode. Her er det massevis av nettbasert action kombinert med elementer av strategi.

Les mer om Natural Selection 2
Finn beste pris på Natural Selection 2 i nettbutikkene

Følg med videre på neste side, der anbefaler vi spill for taktikeren og smartingen.

1: Side 1
2: Side 2
3: Side 3
4: Side 4

Siste fra forsiden