Feature

Disse PC-spillene er suverene julegaver

Her er sikre vinnere under juletreet i år.

1: Side 1
2: Side 2
3: Side 3
4: Side 4

Vi avslutter med spill for de som søker et spennende eventyr og spill som passer for hele familien.

Naviger deg raskt andre kategorier i denne saken via punktlisten under:


For de eventyrlystne

Disse spillene er laget for å gi spilleren en mulighet til å oppleve et eventyr helt utenom det vanlige. Noen handler om å utforske en vakker fantasiverden, andre gir deg en storslått og gripende historie, mens andre lar deg skape en spillfigur som stadig blir sterkere etterhvert som utfordringene blir større.

The Witcher 2: Assassins of Kings: Enhanced Edition

The Witcher 2: Assassins of Kings: Enhanced Edition

Aldersmerking: 18 år

I rollen som heksejegeren Geralt skal man rollespille seg gjennom et magisk univers som samtidig tar avstand fra de mange fantasy-klisjéene – dette er et voksent eventyrspill. Den utvidede utgaven av The Witcher 2 gir deg i tillegg opptil fire timer med ekstra oppdrag, mye nytt innhold og flere helt nye mellomsekvenser som glir rett inn i spillet.

Les vår anmeldelse av The Witcher 2: Assassins of Kings
Finn beste pris på The Witcher 2: Assassins of Kings: Enhanced Edition i nettbutikkene

Resonance.

Resonance

Aldersmerking: Ikke vurdert

Les også
Anmeldelse: War of the Roses

Når verdens nasjoner blir angrepet fra ukjent hold er det opp til spilleren i rollen som fire vidt forskjellige personer å finne ut hva som egentlig skjedde i forkant av angrepet. Dette er et klassisk pek-og-klikk-eventyr i samme stil som perlene fra åtti- og nittitallet, og i så måte blander spillet kløktige gåter, en troverdig historie og spennende figurer både høyt og lavt.

Les vår anmeldelse av Resonance
Resonance kan kun kjøpes hos utvikleren

Guild Wars 2.

Guild Wars 2

Aldersmerking: 12 år

I dette massive nettbaserte rollespillet er det helt opp til en selv hvordan man skal forholde seg til heltekallet. Ved siden av flere unike hovedoppdrag har spilleren muligheten til å vandre fritt i en vidåpen verden, som er viktigst med et slikt spill. Det er få steder som tilbyr så mye å utforske som fantasiuniverset Tyria.

Les vår anmeldelse av Guild Wars 2
Finn beste pris på Guild Wars 2 i nettbutikkene

To The Moon.

To The Moon

Aldersmerking: Ikke vurdert

Dette 16-bit-inspirerte eventyrspillet handler om livet til en mann som bare har et ønske før han dør: å reise til månen. Man tar kontroll over to forskere som får i oppdrag å infiltrere denne mannens minner, og det som venter i den gamle hjernebarken er et vakkert og sørgelig eventyr som akkompagneres av enkle gåter og et ekstremt minneverdig helhetsinntrykk.

Les vår anmeldelse av To The Moon
To The Moon er i salg via Steam, GOG eller Origin

The Walking Dead: Season One.

The Walking Dead: Season One

Aldersmerking: 18 år

Basert på den populære TV- og tegneserien velger det episodebaserte eventyrspillet The Walking Dead å gå sine egne veier, med en historie som former seg etter spillerens valg i rollen som Lee Everett. Spillet har en troverdig og følelsesladd historie, og man bygger personlige forhold til de andre overlevende etterhvert som ting går fra vondt til verre.

Les anmeldelser av episodene i The Walking Dead: Season One
Finn beste pris på The Walking Dead: Season One i nettbutikkene


For hele familien

Ikke alle spill egner seg for både minstemann, ungdommen og mamma i huset. I denne kategorien gir vi noen gode tips til spill alle i familien kan hygge seg med – helst samtidig. Dette er svært sosiale spill, som er trygge kjøp for barn i alle aldre.

Worms. Revolution.

Worms: Revolution

Aldersmerking: Ikke vurdert

Meitemarkene vender tilbake, og denne gangen er det med revolusjon for øye at man får kaste hellige håndgranater og bananbomber mot en god venn eller to. Denne utgaven av markenes krig kan skilte med en oppdatert fysikkmotor og et stort grafisk sidesprang fra de tidligere Worms-spillene, mens den gode gamle spillestilen er mer eller mindre den samme som før.

Les vår anmeldelse av Worms: Revolution
Finn beste pris på Worms: Revolution i nettbutikkene

LEGO: Lord of the Rings.

LEGO: Lord of The Rings

Aldersmerking: 12 år

LEGO-figurene har endelig tatt turen til Midgard, og dette er kanskje det mest ambisiøse LEGO-spillet til dags dato. Alle tre filmer har blitt stappet inn i ett spill hvor man kan kontrollere alt fra Gandalf til Gollum på tvers av Tolkiens vidstrakte fantasiverden. Som en ekstra bonus er både stemmeskuespill og musikk hentet direkte fra filmene i dette spennende plattformspillet.

Les mer om LEGO: Lord of the Rings
Finn beste pris på LEGO: Lord of The Rings i nettbutikkene

Minecraft.

Minecraft

Aldersmerking: Ikke vurdert

Det er kun fantasien som setter grenser i dette blokkebaserte eventyrspillet, hvor man kan bygge så godt som hva det skal være i spillets massive verden. Det er mange ting å utforske og lære seg underveis, og både monstre og mangel på mat kan bli skjebnesvangert. PC-versjonen av spillet kan moddes og spilles på nett, mens Xbox 360-utgaven blant annet tilbyr lokal flerspillermoro.

Les vår anmeldelse av Minecraft
Minecraft kan kun kjøpes direkte fra utvikleren

Trine 2.

Trine 2

Aldersmerking: 12 år

Tre barske helter, en magiker, en kriger og en tyv, legger nok en gang ut på et helt spesielt plattform-eventyr, og denne gangen er det gnomer, troll og andre ulumskheter som skal tas rotta på i skjønne og fargerike omgivelser. Hver av de tre heltene har ulike egenskaper, og det er kun ved å samarbeide at man mot alle odds vil overleve.

Les vår anmeldelse av Trine 2
Finn beste pris på Trine 2 i nettbutikkene

Rayman: Origins.

Rayman: Origins

Aldersmerking: 7 år

Rayman får sin velfortjente gjenopplivning i to dimensjoner når en ond heks sprer sin magi over landet og tar alle Electoons til fange. Det blir dermed opp til spillerne som styrer Rayman og kompani å ta seg gjennom en rekke fargerike og spennende nivåer, der du hopper fra plattform til plattform i høyt tempo.

Les vår anmeldelse av Rayman: Origins
Finn beste pris på Rayman: Origins i nettbutikkene

Les også: Supre konsollspill du kan gi bort til jul
Les også: Fine julegaver til de med håndholdte konsoller

Sjekk også ut vår Handleguide, som er basert på samtlige anmeldelser her på Gamer.no.

1: Side 1
2: Side 2
3: Side 3
4: Side 4

Siste fra forsiden