Far Cry 6

Far Cry 6-presentasjon kommer på fredag

Ubisoft skal vise frem hvordan det neste Far Cry-spillet skal fungere.

Den store sesongen for spillavsløringer er i gang. Uka er allerede pakket med presentasjoner for både Horizon Forbidden West og Dying Light 2, og nå har Far Cry 6 også hevet seg på lasset.

Antón Castillo og sønnen Diego.
Ubisoft

Med en kort teaservideo – som du kan se over – varsler Ubisoft at det blir sending klokka 18:30 den 28. mai. Utvikleren lover å vise «gameplay», så tilsynelatende kan fans forvente å finne ut av hvordan det faktisk blir å spille Far Cry 6.

Du kan følge sendingen via Ubisofts YouTube-kanal.

Ny diktator å bekjempe

Far Cry 6 ble avduket i fjor sommer, og hadde den gang planlagt slippdato i februar 2021. Koronapandemien stakk imidlertid kjepper i hjulene for Ubisoft, og lanseringen ble etter hvert flyttet til utpå høsten.

Hva handlingen angår er Far Cry 6 satt til det oppdiktede landet Yara. Her styrer diktatoren Antón Castillo – spilt av Giancarlo Esposito – med jernhånd, mens han prøver å oppdra sønnen Diego til å følge i sine fotspor.

Spillere trer inn i rollen som Dani Rojas, som kan enten være kvinne eller mann – akkurat som Eivor i Assassin's Creed Valhalla. Rojas henger seg på motstandsbevegelsen i Yara, og tar opp kampen mot Castillos regime.

LES OGSÅ: Ubisoft slår tilbake mot rapport som hevder selskapet ikke gjør nok for å bekjempe trakassering »

Siste fra forsiden