KONKURRANSE: To spill skjuler seg bak luke 13 i julekalenderen
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/YanLev/Gamer.no)

To spill skjuler seg bak luke 13 i julekalenderen

Se hvilke.

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

EAs to store sportspill

FIFA 20. Foto: EA

Bak dagens luke finner vi spillene FIFA 20 og NHL 20 til PlayStation 4. Årets varianter av de to sportsimulatorene byr på en del nyheter, men i det store og hele er det forbedringer og små endringer i hovedspillene som er det store her. 

NHL 20. Foto: EA

FIFA 20 byr på Volta-modusen, der man kan spille mindre futsal- og gatekamper, men innehar samtidig alt det man forventer av et FIFA-spill, som Ultimate Team og en karrieremodus. Vi likte spillet godt, noe du kan lese mer om i vår anmeldelse.

NHL 20 introduserte nye spillmodi som Squad Battles i Hockey Ultimate team, og en ny skytemotor for hockeyslagene. 

Premien er levert av EA.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Konkurransen ble avsluttet lø. 14. des. 00:00.

  1. Hvilken karakter ga vi FIFA 20 i vår anmeldelse?
  1. Hvem utviklet NHL 20?

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen