Total War: Shogun 2 - gratis

Sega gir bort Total War: Shogun 2 denne uken

– Bli hjemme, redd liv og ta over føydal-Japan.

Sega

Sega slår denne uken et slag for spillfans som kjeder seg i disse krevende korona-tider. Selskapet har bestemt seg for å gi bort en dose japansk strategi, i form av Total War: Shogun 2.

Angriiiiiip!
Sega

– De siste ukene har bydd på utenkelige utfordringer for mange av oss, men måten folk fra hele verden har samarbeidet for å takle motgangen har virkelig vært inspirerende. Med det som bakgrunn vil vi fortsette å oppfordre dere til å holde dere hjemme og redde liv ved å gi en gave til alle for å gjøre denne vanskelige situasjonen litt enklere, skriver Sega på sine nettsider.

Tilbudet trer i kraft fra 19:00 i dag – 27. april – og varer frem til 19:00 på fredag 1. mai. Vil du ha et eksemplar er det bare å sveive innom Steam, der du kan legge det til i spillbiblioteket ditt.

Kampen om Japan

Total War: Shogun 2, fra 2011, tar spillere med til den japanske Sengoku-perioden der landets krigsherrer kjemper for kontroll over sine territorier. Spillere får i oppgave å forene Japan under ett flagg, i en opplevelse som serverer flott strategi og storartede slag.

Total War: Shogun 2 imponerte vår anmelder da spillet kom ut for nesten ti år siden.
Sega

– Musikken, den kunstneriske stilen, selv den noe corny gebrokne engelsken som stemmeskuespillerne bruker, gjør alt for at du skal kunne leve deg inn i fordums tids Japan. Mellom den lekre grafiske fremstillingen av både kart og slag, og den klassiske Total War-oppskriften som stadig bringer frem minner fra gamle Shogun, er det ingen tvil om at dette spillet har sjel, konkluderte skribent Marius Kjørmo i sin anmeldelse.

Videre varsler Sega og utvikler Creative Assembly et stort Total War-salg, med rabatter på en rekke spill og innholdspakker. Salget begynner på Steam mandag kveld klokken 19:00 og varer i nøyaktig en uke – til mandag 4. mai.

Les også: Koronaviruset har ført til Switch-mangel og blodpriser – nå girer Nintendo opp »

Siste fra forsiden