Slår et slag for cricket

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det er visst ikke bare terror og vold som foregår i midt-Østen. For første gang lanserer en pakistansk utvikler et PC-spill for verdensmarkedet, og det noe så udramatisk som et cricketspill.

En glemt sport?

Spillet heter Cricket Revolution, og er ifølge en pressemelding intet mindre enn både etterlengtet, innovativt og vil forandre hele måten vi oppfatter cricketspill på. Sporten er visstnok verdens nest største, men om dette gjenspeiles i populariteten til spillene kan vel muligens diskuteres.

Men dette vil altså utvikleren Mindstorm Studios forandre på. Ifølge nestsjefen ved studioet, Faraz Ahmed, har cricketspillene hittil ikke levert god nok spillmekanikk, noe Cricket Revolution har rettet på.

Spillet skal ha intelligent AI og langt mer dybde i spillbarheten enn tidligere spill. Det er i hovedsak ment for internettbasert spilling med fokus på konkurranse og med et omfattende statistikksystem.

Cricket Revolution er i første omgang kun tilgjengelig på Steam, men vil dukke opp i butikkene etter hvert.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen