System Shock 3 - Tencent

Tencent overtar System Shock 3-utviklingen

Det kinesiske megaselskapet skal styre serien fremover, men akkurat hva det betyr er uklart.

Nightdive Studios

Fire og et halvt år etter kunngjøringen av System Shock 3, ser det ut til at spillet har funnet seg en ny utvikler. I en melding på sine nettsider skriver Otherside Entertainment, som har hatt ansvaret til nå, at det er kinesiske Tencent som nå skal styre skuta.

Hva som skjer med System Shock 3 nå er uvisst.
Otherside Entertainment

– Det gleder oss å melde at Tencent skal ta System Shock-serien fremover. Som et mindre indie-studio har det vært vanskelig for oss å holde prosjektet gående på egenhånd. Vi tror at Tencents omfattende evner og ekspertise som et ledende spillselskap vil bringe serien til nye høyder.

Den vage uttalelsen har imidlertid skapt flere spørsmål enn den har besvart, og hva som skjer videre er uklart. Er Otherside helt ute av bildet eller skal studioet jobbe videre sammen med Tencent? Hva skjer med System Shock 3 nå?

En ting som ser ut til å være klart er at System Shock-serien foreløpig ikke har skiftet eier. Som svar på de mange ryktene tok Nightdive Studios-sjef Stephen Kick til Twitter for å fortelle at det er hans selskap som fortsatt eier rettighetene til spillene.

Kick har imidlertid ikke uttalt seg om den forvirrende situasjonen med Otherside, Tencent og System Shock 3. Inntil mer informasjon dukker opp fra offisielt hold har fans dermed ikke noe annet valg enn å vente i spenning.

Vi har kontaktet Otherside Entertainment i håp om å få oppklart saken.

LES OGSÅ: Tencent vil kjøpe Funcom for 1,33 milliarder kroner »

Siste fra forsiden