Warhammer Online tynnes ut

Warhammer Online tynnes ut

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Mythic ser seg nå nødt til å slå sammen sine servere på grunn av store tap av aktive spillere. I en notis på det europeiske Warhammer Online-nettstedet meldes det at eksisterende karakterer ble flyttet til mer livlige servere denne uka.

Det er ikke første gang vi ser et stort MMORPG-spill slite med spillertallene. I begynnelsen av dette året valgte Funcom å trekke sammen sine servere. Dette viste seg å være et lurt trekk - i følge Funcom og mange spillere selv har aktiviteten og antall betalende spillere økt betraktelig i begynnelsen av 2009. De reduserte totalt antall servere fra 49 til 18, noe som angivelig fikk veldig positive ringvirkninger blant Age of Conan-fansen. Kanskje dette er en medvirkende faktor til at Mythic velger å smelte i overkant av 20 servere inn i fem eksisterende som anses aktive i Europa. I USA meldes det at 43 servere smeltes sammen og blir til 15.

Klarer Mythic å bygge opp en respektabel spillerbase igjen?
Klarer Mythic å bygge opp en respektabel spillerbase igjen?

Mythic åpnet nylig for trial-kontoer av spillet, noe som er et tydlig tegn på at de vil rekruttere nye spillere. Warhammer Online har blitt omtalt som en potensiell "WoW-killer", men slik utviklingen er nå ser det mørkt ut med tanke på å nærme seg de enorme tallene Blizzard har bygget opp gjennom årene.

(Kilde: War-Europe)

Kommentarer (58)

Forsiden akkurat nå

Til toppen