Cossacks II: Napoleonic Wars

Napoleon og hæren hans er i ferd med å dra over alpene, og hele gjengen har luer med store dusker i. Men akkurat det er uviktig. Det sentrale er at etterfølgeren til det populære sanntidsstrategispillet Cossacks er her, og som undertittelen "Napoleonic Wars" tilsier, får du nå ta del i Napoleonskrigene.

Forgjengeren satte rekorder i forhold til antall enheter på skjermen samtidig, og etterfølgeren følger naturligvis opp etter beste evne. Her tillates hele 64 000 enheter på skjermen samtidig, noe som burde være nok for de aller fleste. Spillet inneholder også en rekke nye diplomatiske muligheter, og lar deg signere avtaler og allianser, forhandle om rettigheter til å krysse andres grenser, sette i verks økonomiske sanksjoner og mye mer.

Nå har CDV og GSC Game World lansert en demo av spillet. Denne kommer med en introduksjonsfilm, to øvingsoppdrag ("Sergeant" og "Officer"), to enspillerkart (Aspern-Essling og Ulm) og et kart som du kan spille mot datamaskinen i "skirmish"-modus ("Dangerous Neighbours"). Du finner den 475 MB-store installasjonsfilen her:

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen