Dragon Age: Inquisition utsettes til november

– Vi vil gi deg en så bra opplevelse som mulig, forklarer utvikleren.

:(
EA

Hakk i hæl med nyheten om at Battlefield Hardline utsettes til neste år, forskyves enda et av høstens store EA-spill. Dragon Age: Inquisition skulle egentlig slippes 9. oktober, men utsettes for å få på plass de siste brikkene. Den amerikanske slippdatoen er satt til 18. november, noe som mest sannsynlig betyr at vi får se spillet her i Norge torsdag 20. november. Gamer.no har tatt kontakt med EA for å få bekreftet dette.

Dragon Age: Inquisition er antageligvis høstens største rollespillutgivelse.

I likhet med så og si alle slike utsettelser skal den ekstra tiden brukes til å bedre opplevelsen.

– Vi siker at de åpne områdene er så engasjerende som mulig. Vi styrker de emosjonelle virkningene av heltens valg. Og vi siker at opplevelsen dere får blir så bra som mulig på de plattformene dere ønsker å spille på, utdyper produsent Mark Darrah i blogginnlegget.

Ikke en åpen verden

Mens de fleste rollespill nå om dagen satser på massive åpne verdener, velger Dragon Age: Inquisition noe litt annet. BioWare vil heller ha flere store åpne miljøer, betydelig større enn de spillere har fått utforske i de tidligere innslagene i serien.

At spillet inneholder drager burde ikke overraske noen.
EA

Spillet er satt til en tid der de store grupperingene på kontinentet Thedas er i konflikt med hverandre. Magikerne og de religiøse Chantry er i full krig, og Chantry har i tillegg mistet støtten fra flere fraksjoner. Midt oppi alt dette åpnes en rift som tillater demoner fra dimensjonen Fade å invadere Ferelden.

Dragon Age: Inquisition kommer til Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 og Windows.

Et nytt Mass Effect-spill er også under utvikling.
BioWare lurer på hva fansen vil ha i Mass Effect 4 »

Siste fra forsiden