Hearthstone.
E-sport
Hearthstone. (Bilde: Gigacon/Tor-Steinar Nastad Tangedal/Blizzard)

BX3 møter Riddle

Tirsdag kveld avgjøres seriespillet i Hearthstone

Regjerende mester BX3 må vinne mot Riddle for å ta førsteplassen.

DETTE ER KVELDENS KAMPER I HEARTHSTONE TEAM LEAGUE

Kl. 20:00: E2 Esports - GG Bergen
Kl. 20:00: BX3 EK - Riddle EK

Begge kampene spilles 4. april.

De regjerende mestrene har vist at de nok en gang må kunne regnes som favoritter i sesongens Team League. Med kun ett tap har de distansert rivalen The Gatekeepers og er allerede klare for sluttspillet. Men selv om laget nok en gang må tåle å bære favorittstempelet er ikke tabelltoppen sikret helt enda. Noe uventet har Riddle fulgt dem hele veien til døren, og i siste runde skal de to møtes til kamp om førsteplassen.

Nykommerne har imponert

DISSE SPILLER FOR RIDDLE:

Norge Arben «Arbennik» Nikqi
Norge Øistein «TheRedArmy» Lysne
Norge Thomas «Thomerio» Eriksen
Norge Mats «Profix» Guttormsen

Riddle Esport har med tiden blitt en velkjent navn for de som følger norsk e-sport, men det er først denne sesongen de virkelig har markert seg i Hearthstone. I 2017 har klubben forsterket laget med tidligere spillere fra lag som Adversity og Gamerleague, og sikter nå mot toppen av tabellen.

Benjamin Tengs er kjempefornøyd med hvor godt laget har prestert denne sesongen.
Benjamin Tengs er kjempefornøyd med hvor godt laget har prestert denne sesongen. Bilde: Privat

Laget ledes av manageren Benjamin «Tengs» Tengs, som tidligere blant annet har ledet lag til seriemesterskap. Han er virkelig fornøyd med hvordan laget har prestert i sin første sesong i Team League. 

– Det er helt rått hvordan hvordan det har gått denne sesongen. Jeg tror det kommer mye av at spillerne hater å tape og virkelig vil vise hva de er gode for, sier en tydelig fornøyd manager.

Ingen lett jobb

DISSE SPILLER FOR BX3:

Norge Jahn-Erik «Zorkthar» Gangstøe
Norge Johannes «EpicSaxguy» Husa
Norge Jens «Kolbein» Bratheim
Norge Frederik «FreddyB» Bohé
Norge Robin «Norage» Sjølund
Norge Casper «Hunterace» Pettersen

Selv med all verdens forsterkninger er det ingen i den norske scenen som kan ta en seier for gitt mot laget fra BX3. Utenom et hårfint tap mot The Gatekeepers, er det ingen som denne sesongen har kommet nære å slå storlaget.

Med tre representanter i Global Games fra Norge og Danmark begynner laget å se ut som et av de beste vi har hatt i norsk Hearthstone, og ifølge kapteinen Jahn «Zorkthar» Gangstøe er noe annet enn seier egentlig ganske uaktuelt. 

– Jeg føler meg veldig trygg på at vi vinner sluttspillet denne sesongen. Det skal jo som alltid spilles Hearthstone først, men jeg blir overasket om vi ikke står igjen på toppen.

Blir klubben som har vunnet alt litt for stor eller er dette nykommernes sesong? Se kampen direkte på Twitch kl. 20:00 tirsdag kveld »

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen