Edna og Harvey på rømmen

Stakkars Edna. En dag våkner hun opp i en polstret celle på en topp bevoktet institusjon for mentalt syke. Hvorfor hun har blitt sperret inne vet hun ikke, men én ting er sikkert: Hun er helt frisk i toppen, og hører absolutt ikke hjemme på institusjon.

Edna ser jo fullstendig sunn og frisk ut.
Edna ser jo fullstendig sunn og frisk ut.

Dette er kosedyret hennes, en snakkende tøykanin som heter Harvey, fullstendig enig i. Etter å ha diskutert situasjonen bestemmer de to kompanjongene seg for å komme seg unna, og det så raskt som overhodet mulig.

Edna and Harvey: The Breakout er et pek-og-klikk-eventyr fra tyske Daedalic Entertainment. Spillet benytter seg av håndtegnet 2D-grafikk, i en tegneserieaktig stil, og Daedalic lover et eventyr i klassisk stil.

I forsøket på å rømme fra institusjonen treffer Edna og Harvey en rekke merkverdige figurer, slik som en hyggelig mann forkledd som en bie og de siamesiske tvillingene Hoti og Moti.

Spillet kommer med over 120 skjermer, utfordrende oppgaver og massevis av dialoger. Den tyske lanseringen finner sted i mai, og senere i år vil spillet komme til andre territorier.

Dette er forresten ikke det eneste eventyrspillet Daedalic har under utvikling. De jobber også med øko-thrilleren A New Beginning og det fantasybaserte eventyret The Whispered World.

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen