Etterforsk drap på DS'en

Etterforsk drap på DS'en

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Er du blant dem som fascineres av mordmysterier på TV, eller har du drømt om en spennende karriere i Kripos? Vel, da befinner du deg kanskje i målgruppen til SouthPeak Games' kommende DS-spill, Crime Scene.

Alternativ julekrim?
Alternativ julekrim?

I spillet, som slippes rundt juletider, er du en detektiv som skal oppklare kompliserte drapssaker. Ved hjelp av både DS-pennen og mikrofonen skal du finkjemme åsteder for små spor, og spillet vil kreve et godt øye for detaljer. Du har alle slags tekniske hjelpemidler til din disposisjon, som skal benyttes til å ta blodprøver, samle fingeravtrykk, foreta DNA-analyser og så videre.

- Enten du er en fan av politiserier på TV, klassiske detektivhistorier eller bare vanskelige oppgaver, vil Crime Scene sette spillere i stand til å ta del i deres egen intense, risikofylte etterforskning og involvere seg i rettsmedisinsk arbeid, sa visemarkedssjef i SouthPeak, Richard Iggo, i en pressemelding.

SouthPeak Games har tidligere gitt ut kritikerroste DS-spill som Ninjatown og Big Bang Mini.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen