Feature

Fine julegaver for de med håndholdte konsoller

Sjekk våre råd for julehandelen.

1: Side 1
2: Side 2
3: Side 3
4: Side 4

På denne siden ser vi nærmere på spill for den som søker litt ekstra fart og spenning, eller som alltid ser på livet som en konkurranse.

Naviger deg raskt andre kategorier i denne saken via punktlisten under:


Til den adrenalinsøkende

Dette er spillene for de som vil kjenne blodet pumpe, og som trives best når det er eksplosjoner og fiender på alle kanter. Disse spillene stopper aldri opp, og gir deg alltid nye, spennende utfordringer rundt hvert hjørne.

Kid Icarus: Uprising

Kid Icarus: Uprising

Aldersmerking: 12 år
Tilgjengelig på: 3DS

Nintendos englegutt har endelig fått sitt eget spill for første gang på 21 år. Medusa og hennes hær fra underverdenen har vendt tilbake og Pit må stoppe dem. Gjennom 25 fartsfylte brett med morsomme fiender og varierte sjefskamper, kontrollerer man den lille engelen som ikke kan fly. Grafikkmessig er dette et av de peneste spillene å oppdrive på en 3DS.

Les vår anmeldelse av Kid Icarus: Uprising
Finn beste pris på Kid Icarus: Uprising i nettbutikkene.

Assassins Creed III: Liberation

Assassins Creed III: Liberation

Aldersmerking: 18 år
Tilgjengelig på: Vita

Les også
Anmeldelse:

For første gang kontrollerer man en kvinnelig figur i Assassins Creed. Liberation foregår på samme tidspunkt som storebroren på konsoll, men i en annen by. Dette er det beste spillet fra Assassins Creed-universet du kan ta med deg i lomma. Spillet ligner på konsollversjonen i presentasjon, men bruken av den trykkfølsomme skjermen setter sitt eget preg på det.

Les vår anmeldelse av Assassins Creed III: Liberation
Finn beste pris på Assassins Creed III: Liberation i nettbutikkene.

Gravity Rush.

Gravity Rush

Aldersmerking: 12 år
Tilgjengelig på: Vita

Gravity Rush er et meget kreativt spill som lar deg kontrollere tyngdekraften med et trykk på en knapp. Denne manipuleringen av tyngdekraften brukes til det meste, fra reising til slåssing, og man kan når som helst bestemme i hvilken retning tyngdekraften skal trekke. Den fargesprakende og tegneserieaktige grafikken bidrar til å gjøre dette til en innovativ spillopplevelse.

Les mer om Gravity Rush
Finn beste pris på Gravity Rush i nettbutikkene.

Resistance:Burning Skies.

Resistance: Burning Skies

Aldersmerking: 16 år
Tilgjengelig på: Vita

Dette spillet er Sonys andre forsøk på å konvertere den populære serien til en håndholdt maskin. I motsetning til det første håndholdte Resistance-spillet er Burning Skies i første person, og med to styrespaker ligger det bedre til rette for et skytespill på Vitaen.

Les mer om Resistance: Burning Skies
Finn beste pris på Resistance: Burning Skies i nettbutikkene.

The Amazing Spider-man.

The Amazing Spider-man

Aldersmerking: 12 år
Tilgjengelig på: 3DS, DS

I forbindelse med superheltens nyeste film dukket det også opp spill. Man har ikke like stor frihet til å bevege seg hvor man vil som i andre Spider-man-spill. Men friheten dukker opp i hvordan man håndterer ulike situasjoner. Rett inn og gi skurkene juling, eller snike seg inn og surre dem inn i spindelvev en etter en uten av kompisene skjønner hva som skjer?

Les vår anmeldelse av The Amazing Spider-man
Finn beste pris i nettbutikkene: 3DS, DS.


Til konkurransemennesket

Noen elsker å til en hver tid bli utfordret av likesinnede. Det er ikke godt nok å slå spillet, man må slå kompisen sin, vennegjengen eller alle på jobben. Disse spillene legger opp til konkurranse fra første minutt, og ofte er det vanskelig å gi seg før man er nummer én på rangeringslistene.

Street Fighter X Tekken.

Street Fighter X Tekken

Aldersmerking: 12 år
Tilgjengelig på: Vita

Kamphanene fra de to populære seriene møtes til dyst, denne gangen på Street Fighters premisser. Spillet bruker samme teknologi som Street Fighter VI, og gir en konkurransebasert opplevelse enten i samarbeid eller mot hverandre. Spillet har hele 55 spillbare figurer fra de to universene et vel av innhold og en rekke eksklusive funksjoner for Vita-utgaven, som kan nytes når som helst, hvor som helst.

Les mer om Street Fighter X Tekken
Finn beste pris på Street Fighter X Tekken i nettbutikkene.

Super Crate Box.

Super Crate Box

Aldersmerking: Ikke vurdert
Tilgjengelig på: Vita (digitalt)

Super Crate Box er et arkadespill der du styrer en liten fyr, hvis eneste mål er å samle så mange kasser som mulig – samtidig som du forsvarer deg mot en endeløs rekke med fiender som helst ønsker deg død. For hver kasse du plukker opp får du et helt nytt våpen, som regel et kraftigere. Det betyr at spillet forandres seg hele tiden, og du må til en hver tid tilpasse deg. Det hele presenteres med stilsikkert 8-bits-inspirert grafikk.

Les mer om Super Crate Box
Super Crate Box selges kun digitalt gjennom PlayStation Network.

PlayStation All-Stars Battle Royale.

PlayStation All-Stars Battle Royale

Aldersmerking: 12 år
Tilgjengelig på: Vita

I dette underholdende slåssespillet får du kjempe med og mot en rekke velkjente spillikoner som Kratos, Big Daddy, Nathan Drake og Sly Cooper, i et spill som har mye til felles med den populære Smash Bros.-serien til Nintendo. Kampsystemet er smart og intuitivt, og alle figurer har sine særegne angrep og bevegelsesmønstre. Spillet gjør seg absolutt best når man spiller mot venner.

Les vår anmeldelse av PlayStation All-Stars Battle Royale
Finn beste pris på PlayStation All-Stars Battle Royale i nettbutikkene.

Pokémon Black/White 2

Pokémon Black/White 2

Aldersmerking: 3 år
Tilgjengelig på: DS

Hovedmålet i Pokémon Black/White Version 2 er å danke ut åtte gymlærere. Utfordringene står i kø på din vei dit, og du møter stadig noe nytt som utfordrer deg til å legge langsiktige planer for hvilke pokémons du kan ha med deg. Godt strategisk arbeid og smart utvikling av samlingen er viktig, spesielt for kamper der du møter to eller tre andre motstandere samtidig. Kampsystemet er solid, kjapt og effektivt.

Les vår anmeldelse av Pokémon Black Version 2
Finn beste pris i nettbutikkene: White Version 2, Black Version 2.

Super Street Fighter IV 3D Edition.

Super Street Fighter IV 3D Edition

Aldersmerking: 12 år
Tilgjengelig på: 3DS

Dette er en ny versjon av det klassiske slåssespillet, denne gangen med fokus på full 3D. Her får vi et godt balansert spill, hvor det kun er dine egne kampferdigheter som avgjør hvor langt du kommer og hvor morsomt du får det. Spillet har en rekke moduser, både for de som vil trene alene, utfordre en venn eller teste seg mot tilfeldig menneskelig motstand. I tillegg skilter spillet med lekker grafikk.

Les vår anmeldelse av Super Street Fighter IV 3D Edition
Finn beste pris på Super Street Fighter IV 3D Edition i nettbutikkene.

Følg med videre på neste side, der anbefaler vi spill for taktikeren og smartingen.

1: Side 1
2: Side 2
3: Side 3
4: Side 4

Siste fra forsiden