Feature

Fine julegaver for de med håndholdte konsoller

Sjekk våre råd for julehandelen.

1: Side 1
2: Side 2
3: Side 3
4: Side 4

Vi avslutter med spill for de som søker et spennende eventyr og spill som passer for hele familien.

Naviger deg raskt andre kategorier i denne saken via punktlisten under:


For de eventyrlystne

Disse spillene er laget for å gi spilleren en mulighet til å oppleve et eventyr helt utenom det vanlige. Noen handler om å utforske en vakker fantasiverden, andre gir deg en storslått og gripende historie, mens andre lar deg skape en spillfigur som stadig blir sterkere etterhvert som utfordringene blir større.

New Little King's Story.

New Little King’s Story

Aldersmerking: 12 år
Tilgjengelig på: Vita

Som en fjorten år gammel guttekonge må du redde landets kidnappede prinsesser, og samtidig bygge opp monarkiet fra bunnen av. Man må lete etter skatter, rekruttere undersåtter som man kan ta med seg på tur og ikke minst bygge broer til fjerne land for å stadig gjøre kongeriket større, og det er en konstant følelses av progresjon som preger spillet.

Les vår anmeldelse av New Little King’s Story
Finn beste pris på New Little King's Story i nettbutikkene.

Uncharted: Golden Abyss.

Uncharted: Golden Abyss

Aldersmerking: 16 år
Tilgjengelig på: Vita

Les også
Anmeldelse:

I sitt første eventyr på en håndholdt konsoll legger Nathan Drake ut på eventyr i jungelen, hvor han skyter skurker, utforsker gamle ruiner og slenger med leppa i kjent stil. Uncharted på Vita utnytter i tillegg noen av de viktigste funksjonene Sonys bærbare har å by på, så vel som det rammeverket Naugty Dog har lagt ned på PlayStation 3.

Les vår anmeldelse av Uncharted: Golden Abyss
Finn beste pris på Uncharted: Golden Abyss i nettbutikkene.

LittleBigPlanet.

LittleBigPlanet

Aldersmerking: 7 år
Tilgjengelig på: Vita

Sackboy og vennene hans vender tilbake, og denne gangen er det lommeformatet og Sonys nyeste håndholdte som skal inntas. Den bærbare utgaven av Media Molecules idéfabrikk er ingen lettvekter og spillet tilbyr et flust med ferdigelagde plattformnivåer, så vel som nærmest uendelige muligheter for spillere til å lage og spille gjennom sine egne og andres kreasjoner på farten.

Les mer om LittleBigPlanet
Finn beste pris på LittleBigPlanet i nettbutikkene.

Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance

Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance

Aldersmerking: 12 år
Tilgjengelig på: 3DS

I det syvende Kingdom Hearts-spillet tar man kontroll over både Sora og Riku, når det to heltene må vise seg verdige tittelen som ekte Keyblade-mestere. Dette gjør man ved å besøke en rekke Disney-inspirerte verdener hvor man ved å ta i bruk rollespillelementer, et nyutviklet bevegelsesmønster og drømme-aktige medhjelpere må overvinne mørket en gang for alle.

Les vår anmeldelse av Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance
Finn beste pris på Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance i nettbutikkene.

Resident Evil: Revelations.

Resident Evil: Revelations

Den iboende ondskapen vender tilbake når verden atter en gang er i fare, og det opp til Resident Evil-veteranen Jill Valentine og hennes nye partner å redde dagen. Dette er et actionspill med solide innslag av skrekk, monstre og andre uhyggeligheter. Midt oppi alt dette tar spillet i bruk en spennende fortellerteknikk, stadig kraftigere skytevåpen og mye klaustrofobi ombord på det forliste skipet.

Les vår anmeldelse av Resident Evil: Revelations
Finn beste pris på Resident Evil: Revelations i nettbutikkene.


For hele familien

Ikke alle spill egner seg for både minstemann, ungdommen og mamma i huset. I denne kategorien gir vi noen gode tips til spill alle i familien kan hygge seg med – helst samtidig. Dette er svært sosiale spill, som er trygge kjøp for barn i alle aldre.

Epic Mickey: Power of Illusion.

Epic Mickey: Power of Illusion

Aldersmerking: 7 år
Tilgjengelig på: 3DS

Mikke Mus er på farten igjen, og denne høsten har han lagt ut på to svært forskjellige episke eventyr. Dette spillet til Nintendo 3DS bringer sammen en rekke kjent og kjære Disney-figurer, og når den berømte musen reiser gjennom fargerike omgivelser hentet fra noen av Disneys beste filmer er det opp til spilleren å tegne på berøringsskjermen og redde dagen.

Les vår anmeldelse av Epic Mickey: Power of Ilusion
Finn beste pris på Epic Mickey: Power of Illusion i nettbutikkene.

Sound Shapes.

Sound Shapes

Aldersmerking: 3 år
Tilgjengelig på: Vita

I dette rytmebaserte plattformspillet skal man styre en liten kule rundt om på en rekke ulike baner hvor man må unngå røde farer og samtidig samle så mange noter som mulig. Man får en rekke enkle mekanikker til rådighet, og det er først og fremst musikken, delt opp i ulike album, som bestemmer takten og lar deg leke med spillets mange ulike komponenter.

Les vår anmeldelse av Sound Shapes
Finn beste pris på Sound Shapes i nettbutikkene.

The Legend of Zelda: Spirit Tracks.

The Legend of Zelda: Spirit Tracks

Aldersmerking: 7 år
Tilgjengelig på: DS

I Links andre eventyr på Nintendo DS legger han båten på hylla til fordel for livet som lokfører. Spilleren vil måtte styre et magisk lokomotiv omkring i denne utgaven av Hyrule hvor en rekke ulike folkeslag, templer og gåter venter rundt hver eneste sving. Samtidig får man også med seg prinsesse Zelda ut på tur, og dette legger opp til en rekke spennende samarbeidsmuligheter.

Les vår anmeldelse av The Legend of Zelda: Spirit Tracks
Finn beste pris på The Legend of Zelda: Spirit Tracks i nettbutikkene.

New Super Mario Bros. 2.

New Super Mario Bros. 2

Aldersmerking: 3 år
Tilgjengelig på: 3DS

I Marios siste eventyr på 3DS-maskinen er det gull som gjelder. Gullmynter, gullfiender, gullbaner – alt dreier seg om gull, men det er også viktig å påpeke at plattformsekvensene er like velutviklede og presise som alltid. Spillet har også flust av hemmeligheter å utforske, og det er like morsomt hver gang man finner noe nytt i mylderet av gull og sopper.

Les vår anmeldelse av New Super Mario Bros. 2
Finn beste pris på New Super Mario Bros. 2 i nettbutikkene.

Kirby Mass Attack.

Kirby Mass Attack

Aldersmerking: 3 år
Tilgjengelig på: DS

Når Kirby blir utsatt for sort magi og plutselig har blitt splittet i ti ulike utgaver av seg selv er det bokstavelig talt mye spennende som foregår på planeten Pop Star. Man må kontrollere samtlige Kirbyer samtidig, og midt oppi alt kaoset er det et solid kampsystem, nostalgisk musikk og en rekke helt unike spillmekanikker som definerer dette som et av Kirbys nyeste eventyr.

Les vår anmeldelse av Kirby Mass Attack
Finn beste pris på Kirby Mass Attack i nettbutikkene.

Les også: Disse PC-spillene er suverene julegaver
Les også: Supre konsollspill du kan gi bort til jul

Ta gjerne en titt på vår Handleguide, som er basert på samtlige anmeldelser her på Gamer.no.

1: Side 1
2: Side 2
3: Side 3
4: Side 4

Siste fra forsiden