Gjensyn med Tommy Vercetti, Carl Johnson og resten av gutta?

Gjensyn med Tommy Vercetti, Carl Johnson og resten av gutta?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det har lenge blitt hvisket i gangene om nok et samarbeid mellom Sony og Rockstar, og nå kan vi endelig kaste litt mer lys på saken.

Ryktene har spekulert i at et kommende samarbeid mellom de to ville involvere en allerede eksisterende spillserie fremfor et nytt konsept. Og det er via den berømte "Sega-lekkasjen" det nå avsløres at en serie Playstation 2-spill faktisk er planlagt portert og solgt på Playstation Network. Hvilken serie det er snakk om er ikke spesifikt nevnt, men med tanke på spekulasjoner om nevnte samarbeid står vi igjen med kun ett navn etter at eliminasjonsmetoden er anvendt. Nemlig Grand Theft Auto-serien.

Om ryktene skulle vise seg å stemme vil antageligvis også GTA-serien, i likhet med God of War I og II som allerede er bekreftet på PS3, få en liten ansiktsløftning. Sega-notatet nevner ingenting om når en eventuell annonsering vil skje, men antageligvis vil det i tilfelle bli i løpet av neste år.

(Kilde: psinsider.e-mpire.com)

Kommentarer (13)

Forsiden akkurat nå

Til toppen