Killzone 3-beta får dato

Killzone 3-beta får dato

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Som vi rapporterte i sommer får Killzone 3 en åpen beta, og nå melder Sony at det bare er tre uker igjen til du kan teste ut multiplayer-delen i det etterlengtede spillet.

Betaen starter den 25. oktober, og du må være rask, for adgang gis bare til de 10 000 første som melder seg. I tillegg er det kun spillere med Playstation Plus-abonnemenet som får prøve betaversjonen.

Dersom du ikke allerede har dette abonnementet må du altså først punge ut enten 395 kroner for ett års medlemskap eller 119 kroner for 90-dagers medlemskap. Deretter må du laste ned et eksklusivt Killzone 3 XMB-tema fra Playstation Store den 14. oktober.

Dersom du var blant de første 10 000 til å laste ned temaet vil du motta en e-post den 25. oktober som inneholder nedlastingskode og videre instruksjoner.

Torsdag 14. oktober blir altså en viktig dag å holde av dersom du er sugen på en forsmak av Killzone 3. Selve spillet lanseres for øvrig den 24. februar.

Se også: Trailer: Killzone 3
Les også: Anmeldelse: Killzone 2
Les også: Killzone 3 får åpen beta

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen