Mass Effect: Andromeda har fått slippdato

Ventetiden blir heldigvis ikke så lang for Mass Effect-fansen.

EA

Det knytter seg ganske store forventninger til det neste kapittelet i Biowares storslåtte fremtidsepos Mass Effect, og nå har Mass Effect: Andromeda endelig fått slippdato. Utvikleren opplyser på sine hjemmesider at spillet skal lanseres i Europa den 23. mars.

I tillegg til å servere oss slippdatoen benytter Bioware også til å gjenta budskapet om at Mass Effect: Andromeda er det mest ambisiøse spillet i serien, og at både historier, figurer, planeter, arter og spillmekaniske systemer vil by på masse nytt.

Masse innhold

Takket være den EA DICE-utviklede Frostbite-spillmotoren bedyrer studioet også at grafikken har fått seg et svært kraftig løft, men dette har vi allerede fått demonstrert via diverse klipp fra spillet.

EA

Mass Effect: Andromeda foregår som navnet antyder i Andromeda-galaksen, som er nabogalaksen til vår egen galakse Melkeveien. Her får du anledning til å utforske en rekke planeter, hver med sin egen historie å fortelle, i søskenparet Sara og Scott Ryder sine skikkelser.

Spilleren skal ha stor handlefrihet, og hvert valg har konsekvenser, slik at man må passe på hvem man allierer seg med og hvem man gjør til en fiende. Kampen for ressurser er drivkraften bak mange av konfliktene man møter på, og spilleren må selv kjempe for å skaffe seg det man trenger.

Bioware har tidligere uttalt at spillet er det største som studioet noensinne har laget, og at tittelen byr på masse innhold både når det gjelder kamp, gåteløsning historiefortelling og utforskning.

Slik blir det å spille Mass Effect: Andromeda »

Siste fra forsiden