Nytt Bomberman-spill sluppet

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Bomberman-spillene burde være kjent for de fleste med et snev av spillinteresse. Originalen kom ut i 1983, og siden er utallige versjoner og spin-off-utgaver av spillet blitt lansert.

Bomb's away!

Det foreløpig siste i serien er Bomberman Blitz, som er spesielt utviklet for DSI og nå tilgjengelig for nedlasting via DSIWare-tjenesten.

Også denne gangen går spillet ut på å komme deg gjennom labyrinter ved å plassere bomber strategisk for å ta knekken på fiender og hindringer.

Bomberman Blitz har Wi-Fi-støtte, hvor opptil åtte personer kan spille sammen lokalt eller på internett mot bombere fra alle verdenshjørner.

Det finnes ti ulike arenaer man kan kjempe på, og som vanlig har man tilgang til flere forskjellige "power-ups", for eksempel økning av antall bomber, mer sprengkraft, raskere løping og mye mer.

Bomberman-spillene er generelt enkle å komme inn i, men denne gangen har man likevel inkludert en treningsmodus for de som aldri har vært borti serien før.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen