Spøkelsesjegerne er tilbake

Spøkelsesjegerne er tilbake

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Da er det snart på tide å plukke opp protongeværet igjen og gjøre seg klar for slimete spøkelsesjakt. Ghostbusters: Sanctum of Slime slippes digitalt på Xbox Live, PSN og PC neste år, ifølge USAToday.

Spillet er en oppfølger til Ghostbusters: The Video Game som ble lansert i fjor og er et samarbeidsbasert eventyrspill med opptil fire spillere samtidig. Hele det velkjente Ghostbusters-arsenalet skal være på plass, og det loves gigantiske bosser man må jobbe taktisk sammen for å nedkjempe.

Dessverre dukker ingen av skuespillerne fra filmene opp denne gangen, men som plaster på såret får man for første gang anledning til å boltre seg med kjøretøyet Ecto-4WD.

Ghostbusters: Sanctum of Slime utvikles av chilenske Wanako, som har spesialisert seg på nedlastbare titler og tidligere har laget spill som Assault Heroes og 3D Ultra Minigolf Adventures.

Spillet kommer i løpet av våren 2011.

Les også: Anmeldelse: Ghostbusters: The Video Game
Les også: Uncharted-filmen tar seg kunstneriske friheter
Les også: Inception-spill på vei

(Kilde: Gamespot)

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen