SSX-serien vender tilbake

SSX-serien vender tilbake

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

En gang i tiden ble lansering av snowboardspill regnet som store og viktige begivenheter. SSX-spillene er kanskje de mest populære av spillene som herjet på den tida, og det ble laget mange varianter av den samme triksfylte formelen. Entusiasmen avtok derimot med årene, og i dag er det ikke like mange som skriker etter det neste store innen denne sporten.

Men kanskje er det nettopp et nytt SSX-spill som kan gi massene interessen for plankekjøring på snø tilbake igjen? Det har gått rykter en stund nå om en gjenoppliving av SSX-serien. Ryktene stemmer, på lørdag ble SSX: Deadly Descents vist frem.

Ut i fra den actionfylte teaseren å dømme er det i alle fall tydelig at det er snakk om risikosport. Dessverre vet vi nok en gang lite om hva spillet egentlig vil gå ut på, eller hvilken plattform det kommer på. Men det er i det minste på vei.

Les også: Ring julen inn med en dose romskrekk
Les også: Anmeldelse: Harry Potter og Dødstalismanene
Les også: Flerspillerfokus i nytt Mass Effect


SSX On Tour

PSP
Slippdato: 3. november 2005
Sjanger: Sport
Utvikler: EA Games
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen