Feature

Supre konsollspill du kan gi bort til jul

Vi gir deg gode råd i julehandelen.

1: Side 1
2: Side 2
3: Side 3
4: Side 4

På denne siden ser vi nærmere på spill for utålmodige sjeler eller de som alltid ser på livet som en konkurranse.

Naviger deg raskt andre kategorier i denne saken via punktlisten under:


For den utålmodige

I en travel hverdag kan det være vanskelig å sette av tid til de omfattende spillene, med lange, dype historier eller krevende oppdrag. Spillene i denne kategorien er skreddersydd for superkorte økter, der du kan ha like mye glede av spillet enten du setter deg ned i 30 minutter eller fire timer.

Borderlands 2.

Borderlands 2

Aldersmerking: 18 år
Tilgjengelig på: Xbox 360, PS3 og PC

Dette spillet inneholder sannsynligvis tidenes bredeste våpenarsenal. Utvikleren Gearbox har forbedret det som hadde potensial fra det første spillet i serien. Større og penere omgivelser og enda mer humor. Sammen med tre andre kommer dette spillet til å holde deg hekta en stund.

Les vår anmeldelse av Borderlands 2
Finn beste pris i nettbutikkene: Xbox 360-utgaven, PS3-utgaven

Serious Sam 3: BFE.

Serious Sam 3

Aldersmerking: 18 år
Tilgjengelig på: Xbox 360, PS3 og PC

Les også
Anmeldelse:

Hvis du er ute etter noe litt annerledes enn Call of Duty og Battlefield 3, er kanskje Serious Sam 3 noe for deg. Her renner det over med romvesen som du må skyte i filler. I motsetning til de noe mer kommersielle spillene nytter det ikke å søke dekning i Serious Sam. Man må bevege seg hele tiden for å ikke bli overveldet av romvesen.

Les vår anmeldelse av Serious Sam 3: BFE
Finn beste pris i nettbutikkene: Xbox 360-utgaven, PS3-utgaven

Sonic Generations.

Sonic Generations

Aldersmerking: 3 år
Tilgjengelig på: Xbox 360, PS3 og PC

I det blå pinnsvinet 20-års jubileum møtes nytt og gammelt. Man veksler på å spille i god gammeldags 2D- og en nyere 3D-verden. Løping og samling av gullringer er som vanlig stikkord. De som liker både nye og gamle Sonic vil ha glede av dette spillet.

Les vår anmeldelse av Sonic Generations
Finn beste pris i nettbutikkene: Xbox 360-utgaven, PS3-utgaven

Asura's Wrath.

Asura's Wrath

Aldersmerking: 16 år
Tilgjengelig på: Xbox 360 og PS3

I Asura’s Wrath styrer man den rasende halvguden Asura på jakt etter hevn. Hovedfiguren og presentasjonen i spillet kan sammenlignes med God of War. Historien drives videre av lange filmsekvenser med innlagte «quick time events» for å holde spilleren våken.

Les vår anmeldelse av Asura's Wrath
Finn beste pris i nettbutikkene: Xbox 360-utgaven, PS3-utgaven

Trials Evolution.

Trials Evolution

Aldersmerking: 12 år
Tilgjengelig på: Xbox 360 (Xbox Live Arcade)

Som navnet indikerer er dette en evolusjon for Trials-serien. Spillet dreier seg om å komme fra A til B i en 2D-verden på en trial-sykkel, mens man forserer forskjellige hindringer. Dette spillet har også en flerspillermodus som kan spilles både lokalt og på nett. I tillegg kan man designe sine egne baner og dele dem med andre spillere over nettet.

Les vår anmeldelse av Trials Evolution


Til konkurransemennesket

Noen elsker å til en hver tid bli utfordret av likesinnede. Det er ikke godt nok å slå spillet, man må slå kompisen sin, vennegjengen eller alle på jobben. Disse spillene legger opp til konkurranse fra første minutt, og ofte er det vanskelig å gi seg før man er nummer én på rangeringslistene.

Call of Duty: Black Ops II.

Call of Duty: Black Ops II

Aldersmerking: 18 år
Tilgjengelig på: Xbox 360, PS3 og PC

Denne skytespillserien er godt kjent for sin heseblesende flerspillerdel, som inneholder en rekke ulike konkurransevarianter for en hver smak. Spillerne belønnes for nesten alt man foretar seg, og låser stadig opp nye våpen, dingser og hjelpemidler, samt en rekke endringer for utseende sitt. Utviklerne har også implementert et nytt ligasystem for de som vil møte spillere på sitt eget nivå.

Les vår anmeldelse av Call of Duty: Black Ops II
Finn beste pris i nettbutikkene: Xbox 360-utgaven, PS3-utgaven

FIFA 13.

FIFA 13

Aldersmerking: 3 år
Tilgjengelig på: Xbox 360, PS3, Wii U og PC

FIFA 13 er blant de mest engasjerende sportsspillene på markedet, med stadig mer realistisk tilnærming av fotball, en omfattende spillerdatabase og et hav av spillmoduser. Her kan man blant annet utfordre venner i sofaen eller på nett, styre laget ditt til suksess som manager, eller gjøre karriere som enkeltspiller. Dette er kanskje det beste fotballspillet som er laget.

Les vår anmeldelse av FIFA 13
Finn beste pris i nettbutikkene: Xbox 360-utgaven, PS3-utgaven

PlayStation All-Stars Battle Royale.

PlayStation All-Stars Battle Royale

Aldersmerking: 12 år
Tilgjengelig på: PlayStation 3

I dette underholdende slåssespillet får du kjempe med og mot en rekke velkjente spillikoner som Kratos, Big Daddy, Nathan Drake og Sly Cooper, i et spill som har mye til felles med den populære Smash Bros.-serien til Nintendo. Kampsystemet er smart og intuitivt, og alle figurer har sine særegne angrep og bevegelsesmønstre. Spillet gjør seg absolutt best når man spiller mot venner.

Les vår anmeldelse av PlayStation All-Stars Battle Royale
Finn beste pris på PlayStation All-Stars Battle Royale i nettbutikkene

Tekken Tag Tournament 2.

Tekken Tag Tournament 2

Aldersmerking: 16 år
Tilgjengelig på: Xbox 360, PS3 og Wii U

Dette også et slåssespill, men her er det godt lagarbeid som står i sentrum. Nytt for året er en egen modus der nybegynnere og erfarne spillere kan terpe på og lære seg kampsystemet og alle detaljene spillet har å by på. Tekken Tag Tournament 2 er et populært spill i profesjonell konkurransesammenheng, takket være solide spillmekanikker og balanserte figurer. Årets utgave er dessuten et av de aller peneste slåssespillene der ute.

Les mer om Tekken Tag Tournament 2
Finn beste pris i nettbutikkene: Xbox 360-utgaven, PS3-utgaven

Ratchet & Clank: Q-Force.

Ratchet & Clank: Q-Force

Aldersmerking: 7 år
Tilgjengelig på: PS3

Det er ikke først og fremst for historiedelen vi anbefaler Ratchet & Clank: Q-Force. Dette spillet skinner som sterkest i flerspiller, som byr på en kreativ og herlig variant av tårnforsvar. Her får du testet både reaksjonsevne og strategisk kløkt på nett eller lokalt, og om du har en god medspiller ved sin side er alt duket for spennende økter foran TV-en.

Les vår anmeldelse av Ratchet & Clank: Q-Force
Finn beste pris på Ratchet & Clank: Q-Force i nettbutikkene

Følg med videre på neste side, der anbefaler vi spill for taktikeren og smartingen.

1: Side 1
2: Side 2
3: Side 3
4: Side 4

Siste fra forsiden