Feature

Supre konsollspill du kan gi bort til jul

Vi gir deg gode råd i julehandelen.

1: Side 1
2: Side 2
3: Side 3
4: Side 4

Vi avslutter med spill for de som søker et spennende eventyr og spill som passer for hele familien.

Naviger deg raskt andre kategorier i denne saken via punktlisten under:


For de eventyrlystne

Disse spillene er laget for å gi spilleren en mulighet til å oppleve et eventyr helt utenom det vanlige. Noen handler om å utforske en vakker fantasiverden, andre gir deg en storslått og gripende historie, mens andre lar deg skape en spillfigur som stadig blir sterkere etterhvert som utfordringene blir større.

The Witcher 2.

The Witcher 2: Assassins of Kings: Enhanced Edition

Aldersmerking: 18 år
Tilgjengelig på: Xbox 360 og PC

I rollen som heksejegeren Geralt skal man rollespille seg gjennom et magisk univers som samtidig tar avstand fra de mange fantasy-klisjéene – dette er et voksent eventyrspill. Den utvidede utgaven av The Witcher 2 gir deg i tillegg opptil fire timer med ekstra oppdrag, mye nytt innhold og flere helt nye mellomsekvenser som glir rett inn i spillet.

Les vår anmeldelse av The Witcher 2: Assassins of Kings
Finn beste pris for The Witcher 2: Assassins of Kings: Enhanced Edition i nettbutikkene

The Walking Dead: Season One.

The Walking Dead: Season One

Aldersmerking: 18 år
Tilgjengelig på: Xbox Live Arcade, PlayStation Network og PC

Les også
Anmeldelse:

Basert på den populære TV- og tegneserien velger det episodebaserte eventyrspillet The Walking Dead å gå sine egne veier, med en historie som former seg etter spillerens valg i rollen som Lee Everett. Spillet har en troverdig og følelsesladd historie, og man bygger personlige forhold til de andre overlevende etterhvert som ting går fra vondt til verre.

Les våre anmeldelser av de fem episodene i The Walking Dead: Season One

Dragon's Dogma.

Dragon’s Dogma

Aldersmerking: 18 år
Tilgjengelig på: Xbox 360 og PS3

Drager, borger og magi er stikkordene når man lager seg en heltefigur og legger ut på eventyr i et magisk univers. Ganske kjapt viser det seg at man er den utvalgte, og ved å ta i bruk et spennende kampsystem og et innovativt medhjelpersystem blir det opp til deg å finne og drepe den mystiske dragen som spiste hjertet ditt.

Les vår anmeldelse av Dragon's Dogma
Finn beste pris i nettbutikkene: Xbox 360-utgaven, PS3-utgaven

Way of the Samurai 4.

Way of The Samurai 4

Aldersmerking: 18 år
Tilgjengelig på: PS3

Du er en samurai som må finne sin plass i et vestlig samfunn, men hvordan du velger å forholde deg til denne oppgaven er helt opp til deg selv. Historien defineres ut ifra de valgene spilleren tar, og det er uendelige muligheter for eksperimentering og leking med mulige utfall i denne spinnville samurai-simulatoren.

Les vår anmeldelse av Way of the Samurai 4
Finn beste pris på Way of the Samurai 4 i nettbutikkene

Way of the Samurai 4.

Pandora’s Tower

Aldersmerking: 12 år
Tilgjengelig på: Wii

De to unge turtelduene Aeron og Elena lever i fred og fordragelighet når den sistnevnte blir utsatt for en fryktelig forbannelse, og den eneste redningen er å overkomme tretten magiske tårn og de utfordringene som skjuler seg på innsiden. Spillet er satt sammen av en rekke ulike spillelementer hvoriblant slåssing, klatring og utforskning må mestres om man skal redde Elena.

Les vår anmeldelse av Pandora's Tower
Finn beste pris på Pandora's Tower i nettbutikkene


For hele familien

Ikke alle spill egner seg for både minstemann, ungdommen og mamma i huset. I denne kategorien gir vi noen gode tips til spill alle i familien kan hygge seg med – helst samtidig. Dette er svært sosiale spill, som er trygge kjøp for barn i alle aldre.

Skylanders: Giants.

Skylanders: Giants

Aldersmerking: 7 år
Tilgjengelig på: Xbox 360, Wii U og PC

Pokémon-prinsippet er det som gjelder når man tar i bruk en hel haug med ekte leketøy i dette kampbaserte plattformspillet. Man får med tre figurer i startpakken – deretter er det opp til en selv om man vil samle på flere kjemper og vanlige Skylanders-monstre som igjen har unike evner og egenskaper som vil påvirke spillet på helt ulike måter.

Les vår anmeldelse av Skylanders: Giants
Finn beste pris i nettbutikkene: Xbox 360-utgaven, Wii U-utgaven

LEGO: Lord of the Rings.

LEGO: Lord of The Rings

Aldersmerking: 12 år
Tilgjengelig på: Xbox 360, PS3, Wii og PC

LEGO-figurene har endelig tatt turen til Midgard, og dette er kanskje det mest ambisiøse LEGO-spillet til dags dato. Alle tre filmer har blitt stappet inn i ett spill hvor man kan kontrollere alt fra Gandalf til Gollum på tvers av Tolkiens vidstrakte fantasiverden. Som en ekstra bonus er både stemmeskuespill og musikk hentet direkte fra filmene i dette spennende plattformspillet.

Les mer om LEGO: Lord of the Rings
Finn beste pris i nettbutikkene: Xbox 360-utgaven, PS3-utgaven, Wii-utgaven

Minecraft: Xbox 360 Edition.

Minecraft: Xbox 360 Edition

Aldersmerking: 7 år
Tilgjengelig på: Xbox Live Arcade

Det er kun fantasien som setter grenser i dette blokkebaserte eventyrspillet, hvor man kan bygge så godt som hva det skal være i spillets massive verden. Det er mange ting å utforske og lære seg underveis, og både monstre og mangel på mat kan bli skjebnesvangert. PC-versjonen av spillet kan moddes og spilles på nett, mens Xbox 360-utgaven blant annet tilbyr lokal flerspillermoro.

Les vår anmeldelse av Minecraft: Xbox 360 Edition

New Super Mario Bros. U.

New Super Mario Bros. U

Aldersmerking: 3 år
Tilgjengelig på: Wii U

Mario er som vanlig på plass når Nintendo lanserer en ny konsoll, og for første gang får man hoppe og sprette omkring i Soppriket i full HD-grafikk. Spillet baserer seg mye på de gode gamle todimensjonelle Mario-spillene, men samtidig gjør inkluderingen av lokal flerspiller med Toad og Luigi dette til et spennende alternativ for nye Wii U-eiere.

Les vår anmeldelse av New Super Mario Bros. U
Finn beste pris på New Super Mario Bros. U i nettbutikkene

Nintendo Land.

Nintedo Land

Aldersmerking: 3 år
Tilgjengelig på: Wii U

På samme måte som Wii Sports viste fram hva Wii-konsollen egentlig var god for i 2006 er dette Nintendos showcase for hva Wii U tilbyr. Med mindre fokus på sport og mer fokus på mini-spill basert på Nintendos mange franchiser er Nintendo Land et godt alternativ når man har flere gode venner eller familiemedlemmer i umiddelbar nærhet.

Les vår anmeldelse av Nintendo Land
Finn beste pris på Nintendo Land i nettbutikkene

Les også: Disse PC-spillene er suverene julegaver
Les også: Fine julegaver for de med håndholdte konsoller

Ta gjerne en titt på vår Handleguide, som er basert på samtlige anmeldelser her på Gamer.no.

1: Side 1
2: Side 2
3: Side 3
4: Side 4

Siste fra forsiden