Toy Story på vei til Wii

Toy Story på vei til Wii

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Pixars animerte filmklassiker Toy Story var den første virkelig store produksjonen animasjonsstudiet hadde. Filmen er i dag en klassiker per definisjon, og forventningene til den tredje filmen i serien er skyhøye.

Ifølge en pressemelding fra Disney er spillet Toy Story Mania under utvikling. Spillet blir sluppet i høst, sannsynligvis for å bygge opp litt spenning rundt varenavnet i forkant av lanseringen av Toy Story 3.

Spillet vil være et festspill, som Wii allerede har mange av. Temaet er tivoli, men ikke hvilket som helst tivoli. I følge pressemeldingen er det Disneyland som er parken vi får leke oss i. Høydepunktet skal være et skytespill - av den uskyldige typen, slike som du finner på tivoli – som tar i bruk 3D-briller. (Toy Story 3-filmen skal også være i 3D).

Toy Story Mania støtter flerspiller for fire om gangen, og det skal være både samarbeid- og konkurransemoduser. Spillet utvikles av Papaya Studio.

(Kilde: Pressemelding).

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen