Wii Play runder ti millioner solgte i USA

Wii Play runder ti millioner solgte i USA

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Wii Play fikk en ganske så lunken mottakelse i pressen, og ble ved lansering litt overskygget av mer gjennomførte spill.

Men dette har ikke hindret spillet i å opptil flere ganger ta seg turen innom topp 10-listene for de mest solgte spillene i USA. Spillet har også gjort det overraskende bra i Europa. Det har vært spekulert i om det høye salget direkte skyldes at pakken med spillet også inkluderer en Wii-fjernkontroll.

Nå er det klart at hele 10 millioner amerikanere har gått til innkjøp av dette omdiskuterte spillet. Dette uttalte Nintendo selv i en pressemelding.

Nintendo påstår at 19 millioner konsoller har blitt solgt i USA. Og med de 10 millionene som har kjøpt Wii Play, er det nå 3,7 millioner flere ekstra Wii-fjernkontroller på markedet enn det er konsoller. Dette vil altså statistisk sett si at alle Wii-eiere i USA eier minst en ekstra kontroll. Et tegn på at Wii virkelig er den sosiale konsollen for denne generasjonen?

(Kilde: Gamespot)

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen