Acclaim gjenoppstår som ny utgiver

Gode nyheter for gamere som setter pris på konkurranse i spillindustrien: I følge bransjebladet MCV har den tidligere Acclaim-sjefen Rod Cousens og en LA-basert gruppe som heter Europlay Capital Advisers, kjøpt Acclaim sine studioer i Cheltenham og Manchester. De håper også at majoriteten av de 160 menneskene som arbeidet der vil få tilbake jobbene sine. Begge studioene befinner seg i England, og vil danne grunnlaget for en ny britisk spillutgiver.

I tillegg har det nye selskapet skaffet seg rettighetene til Interview With A Made Man, Heist og to andre kommende Acclaim-titler. De har også kjøpt rettighetene til enkelte tidligere utgitte Acclaim-spill (og naturligvis også retten til å videreføre disse franchisene). I tillegg ønsker de å skaffe seg utgivelsesrettighetene til bilspillet Juiced, men her må de kjempe mot et sterkt bud fra den amerikanske giganten Take-Two.

Gruppen ønsker også å kjøpe enkelte av de amerikanske delene av Acclaim, uten at vi har flere detaljer om dette i dag. Den nye spillutgiveren vil få et nytt navn og skal ledes av Rod Cousens og et team som inkluderer den tidligere Acclaim-toppen Barry Jafrato.

Made Man

PS2
Slippdato: 24. november 2006
Sjanger: Action
Utvikler: SilverBack Studios
Utgiver: Ikke fastsatt

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen