Capcom reagerer på Xbox-rykter

For få dager siden skrev det britiske nettstedet SPOnG at de hadde fått en bekreftelse fra folk hos Capcom om at Resident Evil 4 også ville komme til Xbox. Dette skal de ha blitt fortalt under utdelingen av Golden Joystick-prisene i London, og dette er ikke første gang dette nettstedet har vært tidlig ute med store nyheter. De fortalte blant annet om de kooperative oppdragene i GTA: San Andreas lenge før Take 2 var villige til å innrømme at disse eksisterte. Faktisk benektet Take 2 at rapporten fra SPOnG var sann, bare få uker før spillet kom i salg.

Nå har også Capcom gjort noe lignende i forbindelse med Resident Evil 4. De forteller at de for øyeblikket fokuserer på å fullføre GameCube-versjonen og starte utviklingen av PS2-versjonen, og at de på det nåværende tidspunkt ikke har besluttet seg for om spillet vil komme til andre formater. De benekter med andre ord ikke at det vil komme noen Xbox-versjon, men gjør det samtidig ganske klart at de ikke har planer om å kunngjøre en slik versjon av spillet i den nærmeste fremtiden.

Dermed kan vi bare vente og se. Capcom ser ut til å ville beholde mulighetene åpne, og med tanke på at PS2-versjonen ikke blir ferdigutviklet før sent neste år, har de god tid på seg til å bestemme om de også vil lage en Xbox-versjon i samme slengen. Resident Evil 4 dukker opp på GameCube til våren.

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen