Critical Mass kunngjør Sword of Dracula

Tegneserien Sword of Dracula har fått mye ros for sin originale tolkning av Dracula-legenden. Handlingen foregår i moderne tid, og Dracula er, med sine enrome krefter og en hær av vampyrer, verdens farligste terrorist. Han har evnen til å bruke blodet til ofrene sine for å bygge våpen, kjøretøy og festninger.

I dette spillet tar du rollen som Veronica "Ronnie" Van Helsing, som er lederen for en internasjonal, FN-støttet kampstyrke kallt Polidorium. I motsetning til i andre spill basert på vampyrer, zombier og andre overnaturlige beist kommer ikke Sword of Dracula til å bli noe skrekkspill hvor spilleren er alene og har som mål å rømme. Utviklerne har nemlig tatt en titt på spill som Call of Duty, og kommer til å levere en filmatisk spillopplevelse bestående av konstant og heftig action.

Critical Mass Interactive planlegger å bli ferdig med en demo av spillet til spillmessen Game Developers Conference som foregår i San Jose i mars. Om denne demoen kommer til å bli alment tilgjengelig går ikke frem av pressemeldingen, og noen utgivelsesdato er heller ikke klar.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen