Digital Illusions og Trauma Studios inngår samarbeid

Samarbeidet vil til å begynne med vare i 12 måneder, og vil være i forbindelse med et av Digital Illusions sine tidligere annonserte spill. Digital Illusions anslår at det vil koste dem i overkant av en halv million amerikanske dollar. Sjefen for det svenske utviklerselskapet, Patrik Söderlund, har dette å si om samarbeidet:

- Vi forstod tidlig hvilken påvirkning DesertCombat har hatt på Battlefield 1942. Modifikasjonen har sikret spillets popularitet over det siste året, og den har hjulpet oss å selge en betydelig mengde spill.

At DesertCombat har hatt en svært positiv effekt på salget av Battlefield 1942 er hevet over en hver tvil. Modifikasjonen har totalt blitt lastet ned over tre millioner ganger, og regnes som et av de mest spilte onlinespillene i dag.

Trauma Studios er svært begeistret for å kunne jobbe sammen med Digital Illusions, som de mener et en av verdens absolutt beste utviklerstudioer. Sjefen deres, Frank DeLise, sier at Digital Illusions så langt har vært fantastiske å jobbe med, og at Trauma Studios ser frem til det kommende samarbeidet.

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen