Feature

De beste videoene fra E3

Veldig mye pent

Her er en bunke videosnutter du bør sjekke ut.

1: Side 1
2: Side 2

Need for Speed: Hot Pursuit (PC, Wii, 360, PS3)

Need for Speed-serien har noenujevneår bak seg, og EA forsøker nå å blåse nytt liv i den ved å la Burnout-utvikler Criterion produsere neste spill i serien. De har hentet inspirasjon fra det vel ansette Need for Speed III: Hot Pursuit, og det dreier seg om politiets kamp mot ulovlige billøp. Du kan spille enten purk eller skurk og arrestere eller kjøre fra andre spillere over nettet. Slippdatoen er satt til 18. november.

Klarer ikke laste video

Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 (360, PS3)

Også Naruto-spillene lider av veldig varierende kvalitet, men vår anmelder satt pris på det første Ultimate Ninja Storm. Spesielt grafikken ble priset, og utifra det Namco Bandai har sluppet av materiale hittil ser det ut til at oppfølgeren blir en like lekker affære. Om spillmekanismene også holder mål gjenstår å se. Uansett vanker det slåssing og ninjamagi en gang løpet av tredje kvartal.

Klarer ikke laste video

Kirby's Epic Yarn (Wii)

Nintendos mest barnevennlige helt får et nytt plattformspill, men den grafiske stilen er mildt sagt uvanlig. I Kirby's Epic Yarn består nemlig brettene og det meste i dem av tøy og tråd. Ikke bare gir det spillet et besynderlig utseende, det betyr også at Kirby kan påvirke spillverdenen på passende måter. Ved å trekke i en tråd kan for eksempel et tøystykke som blokkerer veien raknes opp. Når spillet kommer til Europa er uklart, men yankeene får det i høst.

Klarer ikke laste video

Warhammer 40,000: Space Marine (360, PS3)

I det dystre og brutale Warhammer 40,000-universet er det konstant krig. Menneskehetens fremste representanter på slagmarken er de ruvende marinesoldatene i deres tunge kamprustninger, og i Warhammer 40,000: Space Marine får du ikle deg en av disse. I keiseren og imperiets navn skal du bekjempe orker og kaoskrefter med maskingevær og motorsag. Spillet utvikles av Relic, som tidligere har laget strategispill lagt til samme univers.

Les også
Anmeldelse:
Klarer ikke laste video

The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii)

Link skal atter en gang redde dagen i neste Zelda, og denne gangen får vi en pen blanding av grafikkstilene i Wind Waker og Twilight Princess. Den største nyheten er likevel MotionPlus-kontrollene, som skal la deg svinge sverdet til Link på en mer naturtro måte enn i Twilight Princess. Kontrollene skal også brukes til en rekke andre gjøremål, som å blokkere med skjoldet. I skrivende stund planlegger Nintendo å utgi spillet i 2011.

Klarer ikke laste video

XCOM (PC, 360)

Mange gikk og lengtet etter en skikkelig oppfølger til det klassiske taktikkspillet X-COM. Skuffelsen var derfor stor da 2K Games kunngjorde XCOM (uten bindestrek), et skytespill i førsteperson. Prosjektet ser likevel lovende ut. Som agent for et hemmelig etterretningsbyrå på 50-tallet skal du ta opp kampen mot mystiske vesener fra en annen verden, finne ut hvem de er og hvordan de kan stoppes. Foreløpig er det ingen sikker slippdato for spillet.

Klarer ikke laste video

Star Wars: The Old Republic (PC)

Star Wars: Knights of the Old Republic regnes som et av de beste Star Wars-spillene noensinne, og det knytter seg derfor store forventninger til Biowares neste spill lagt til det superpopulære universet. Som medlem av enten Sith-imperiet eller den Galaktiske Republikken skal du kjempe mot motparten og velge mellom Kraftens mørke eller lyse side. Det vi har sett av spillet hittil lover godt, men det er fortsatt et år igjen til lanseringen.

Klarer ikke laste video

Dette var et lite utvalg. Du får langt flere filmer ved å besøke vår videoseksjon.

1: Side 1
2: Side 2

Siste fra forsiden