Gears of War ute nå

Er du en av de mange som har lett rundt etter butikker som har solgt Gears of War denne uken, bare for å få beskjeden om at de ikke har lov til å selge det før den offisielle lanseringsdatoen? Nå kan du endelig spørre etter Gears of War med god samvittighet, for fra i dag av skal spillet være i salg over hele landet.

Microsoft forteller at de forventer å selge over én million Gears of War-kopier på verdensbasis før julesesongen er over, og at det vil sette ny rekord som det raskest-selgende originale spillet for Xbox 360. Spillet har allerede fått svært god kritikk, og seiler opp som en av de heteste titlene Microsofts konsoll har å by på.

- Mottakelsen Gears of War har fått har vært vanvittig. Utviklingen har vært et kjærlighetsarbeid, og vi har virkelig investert alt i denne tittelen. Vi forventer at spillet skal bli enormt, og det er spennende å se at folk er like begeistret for Gears of War som vi er, forteller hoveddesigner Cliff Beszinski fra Epic.

I tillegg til den vanlige versjonen, lanseres spillet også i en samlerutgave (med veiledende pris på 699 kroner). Denne kommer i metallboks, og inkluderer en kunstbok og en bonusplate med "making of"-filmer og mye mer.

Gears of War

X360
Slippdato: 17. november 2006
Sjanger: Action
Utvikler: Epic Games
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen