Guitar Hero-låter til Guitar Hero II

Det er ikke lenge til den populære og kritikerroste Guitar Hero-serien debuterer på Xbox 360, og i et intervju på nettstedet GameSpot har Red Octane-mann Dusty Welch kommet med gode nyheter for de som gleder seg til å spille lekegitar på Microsofts konsoll.

Klar til å rocke?
Klar til å rocke på Xbox 360?

Han forsikrer nemlig seriens tilhengere om at de får mulighet til å laste ned låtene fra det første Guitar Hero-spillet i Guitar Hero II for Xbox 360. Dette vil foregå over Microsofts onlinetjeneste for Xbox 360, Xbox Live Marketplace.

Guitar Hero inneholdt heftige låter som Smoke on the Water (Deep Purple), You Got Another Thing Comin' (Judas Priest) og I Love Rock'n'Roll (Joann Jett), og det er flere som foretrekker låtutvalget fra originalen fremfor låtene i toeren. Det er ikke kjent hvor mye låtene vil koste.

Dusty Welch ble også konfrontert med informasjon om at Red Octane har søkt etter å få navnerettigheter til Guitar Villain, Drum Hero, Band Hero og Keyboard Hero. Selv om han naturligvis ikke ville si noe konkret om fremtidsplanene deres, bekreftet han at de har mange planer og ideer for fremtidige spill i serien.

Guitar Hero II

X360
Slippdato: 4. april 2007
Sjanger: Festspill, Musikk/rytme
Utvikler: Harmonix
Utgiver: Activision

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen