Halo 2 er ferdig

I helgas nyhetsoppdatering fra Bungie fortalte de at dette kom til å være den siste ukentlige nyhetsoppdateringen angående utviklingen av Halo 2. Grunnen de gav er enkel; i og med at spillet er ferdig, er det ikke noe mer å rapportere om. Nå er Halo 2 sendt til Microsoft for den aller siste testingen, og med mindre noe veldig spesielt skjer, vil spillet komme i salg som planlagt, 11. november i år.

Nå som Halo 2 er ferdig, må Bungie finne seg noe annet å gjøre. I et intervju med BBC fortalte utvikleren at de nå ønsker å gjøre noe annerledes, og at de har en rekke ideer på lager. Det vil sannsynligvis si at de ikke ønsker å lage Halo 3 med det samme, og med tanke på at Bungie har stått for spill som Oni, Myth og Marathon er det ikke rart at folkene der ikke ønsker å drive med Halo-spill for evig og alltid.

De fortalte imidlertid også at de har laget flere hundre år med historie fra Halo-universet, så det er ikke særlig sannsynlig at Halo 2 blir det siste Halo-spillet vi får se. Vi har ikke flere detaljer om Bungie sitt neste prosjekt, men det er ikke usannsynlig at det blir en av lanseringstitlene for Xbox 2.

Halo 2

Xbox
Slippdato: 11. november 2004
Sjanger: Action
Utvikler: Bungie
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen