Mer skjærsild i spillform?

Mer skjærsild i spillform?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det sadistiske kultspillet Demon's Souls solgte overraskende bra i USA, såpass at spillet til tross for tidligere planer også fikk europeisk lansering.

Likevel har vi ikke hørt noe som helst om en oppfølger. Håpet svant ytterligere når utvikleren av spillet, From Software, annonserte for kort tid siden at de jobber med multiplattform-spillet Project Dark, som ikke virker så altfor ulikt Demon's Souls.

I et intervju med The Guardian kommer SCE-sjef Takeshi Kajii både med gode og dårlige nyheter til oss som liker spillmessige spikermatter :

– For øyeblikket er svaret mitt «ingen oppfølger». Men, spillerne har vist stor interesse, spillet er så populært og i tillegg liker vi spillet veldig mye. Dette er bare min egen følelse, men jeg tror at vi kan gi dere et nytt Demon's Souls en dag.

Så da er det fortsatt et lite håp om at djevelen i spillform vil dra oss ned til sitt sjarmerende helvete nok en gang.

Les også: Anmeldelse: Demon's Souls
Les også: Demon's Souls-utvikler avduker nytt spill
Les også: Demon's Souls også til Europa


(Kilde: CvG)

Demon's Souls

PS3
Slippdato: 24. juni 2010
Sjanger: Action, Rollespill
Utvikler: From Software
Utgiver: Namco Bandai

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen