Nytt Geometry Wars i PGR4

Det heftige actionspillet Geometry Wars dukket først opp i Project Gotham Racing 2, og kunne spilles gjennom en arkademaskin i spillfigurens garasje. Spillet ble raskt populært, noe som inspirerte Bizarre til å lage en etterfølger for Xbox Live Arcade.

Alternativ tekst mangler
Geometry Wars: Retro Evolved

Denne fikk undertittelen Retro Evolved, og er et av de XBLA-spillene som har solgt flest kopier. I tillegg ble spillet etter hvert tilgjengelig for PC, og det jobbes blant annet med et nytt Geometry Wars-spill for DS og Wii.

Nå er det i følge nettstedet Pro-G klart at Project Gotham Racing 4 får et unikt Geometry Wars-spill. Dette heter Geometry Wars: Waves, og vil ikke dukke opp på Xbox Live Arcade eller andre steder utenfor selve spillet. Spillet er basert på Retro Evolved, og Bizarre forteller at det ikke er en «ordentlig» etterfølger.

Om du ikke har prøvd Geometry Wars før, kan vi fortelle at det er et arkadeinspirert actionspill der målet rett og slett er å overleve så lenge som mulig, mot stadig mer umulige odds. Spilleren kontrollerer et lite skip sett ovenfra, som befinner seg i en arena full av fiendtlige geometriske former.

Project Gotham Racing 4

X360
Slippdato: 12. oktober 2007
Sjanger: Racing
Utvikler: Bizarre Creations
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen