PODKAST: Farpoint i VR eller iskrem i sommervarmen?
Podkast
(Bilde: Deep Silver)

DoubleJump, episode 83

Farpoint i VR eller iskrem i sommervarmen?

Temperaturen setter spillmotivasjonen på prøve hos DoubleJump-gjengen.

Besetningen er mer komplett enn den har vært på flere uker. Jonas har spilt en del Thumper på Nintendo Switch, og har så vidt begynt på Farpoint til PlayStation VR. Gøran har brukt de siste dagene på Injustice 2, mens Marius har nådd en milepæl i Overwatch. Det er for en gangs skyld også stor enighet rundt hvilken type iskrem som er best. Blåmuggost er det derimot litt verre med.

 

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Injustice 2

PS4
Slippdato: 16. mai 2017
Sjanger: Slåssing
Utvikler: NetherRealm Studios
Utgiver: Warner Bros. Interactive Entertainment

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen