Robotkrig i nytt Armored Core

Robotkrig i nytt Armored Core

Ubisoft har kunngjort at de vil gi ut Armored Core for Answer (ja, det heter faktisk det) i Europa. Lanseringen finner sted i oktober, og spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

Japansk action til konsoll.
Japansk action til konsoll.

Armored Core for Answer foregår i en fjern fremtid, hvor planeten har blitt ødelagt av forrurensing og massiv byspredning. En liga av internasjonale selskaper kontrollerer mesteparten av planetens infrastruktur, og har tvunget befolkninen til å flytte opp i enorme luftbårne byer.

På bakken finner vi selvfølgelig en gruppe opprørere, som tar sine sjanser på den forrurensede planeten. Nå har de samlet en haug av våpen, og planlegger å ta knekken på ligaen én gang for alle.

Som en leiesoldat bevæpnet med avansert militær robotteknologi må du velge side, og sette deg bak spakene i enorme kamproboter for å utslette motstanderne.

Utvikler From Software lover episke sjefskamper, mulighet for kooperativt spill (og flerspillerkamper for opp til åtte spillere), hundrevis av deler som kan brukes til å skreddersy robotene og sjansen til å gjøre valg som forandrer historien.

Ellers skrytes det av store og lekre miljøer, gigantiske roboter og to forskjellige kontrollsystemer (et for nybegynnere og et for veteraner).

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen